28 Eylül 2013 Cumartesi

SUNDERLAND – LIVERPOOL MAÇ ÖNCESİ (EPL)



ManU yenilirken, Chelsea berabere bir tek Mesutgillerle kalacağız eğer kazanırsak. Sunderland’de bu kadar sorun ile bizim maça çıkış maçı olarak bakıyor gerçi.. Suarez dönüyor bu maçla EPL’ye bakalım kaç maç oynayabilecek..

Son 12 maçta sadece 3 kez yenildik Stadium of Light’ta, bu 3 galibiyet ayrıca aramızda ki son 24 maçta da alınmış  galibiyetler. 1930 da ki bir maçımız ise 6-5 bitmiş aferin..


SAHA: Stadium of Light
SAAT ve YAYIN:  18:00 LigTv3
HAKEM: Howard WEBB


SUNDERLAND: Borini kiralık olduğundan oynamayacak, Fletcher, Bardsley, Dossena ve Brown sakat. Sunderlan üst sıralarda ki takımlardan puan alamamış mtek kulüp bu sezon, 2005-2006 sezonunda EPL’den düştüklerinden beri en kötü sezon başlangıcını yapmışlar. TD (Di Canio) leri geçen hafta WBA maçından sonra kovuldu.

Muhtemel 11: Westwood; Gardner, O’Shea, Roberge, Colback; Johnson, Cattermole, Vaughan, Larsson; Giaccerini, Altidore



LIVERPOOL: Cissokho, Allen, Johson, Coates, Coutinho sakat Agger şüpheli.. Geçen hafta 13 maç sonunda yenildik EPL’de, son 17 maçta ise sadece 2 kez yenildik ki bunların ikisi de “Azizlere”, 2. Yarı gol atamayan EPL’de tek takımız bu sezon, Mignolet tam 25 kurtarış yaptı bu sezon açık ara en iyşsş EPL’de bu kategorinin.

Muhtemel 11: Mignolet; Touré, Agger, Sakho; Henderson, Lucas, Gerrard, Enrique; Moses; Suárez, Sturridge

Hiç yorum yok: