10 Nisan 2013 Çarşamba

LUCAS UZATTI…



Kıymetli Liverpoolseverler, Liverpool’a Liverpool deyip, Manchester yada Chelski dememelerinin bir çok nedeni var ( en başta geleni şehrin adı olması :D) Bunlardan biri de gerçekten karakterli futbolcuların bu takımda olması..

Ne bizim futbolcumuz kendini sakatladı diye senelerce kin tutup bir futbolcunun futbol hayatını bitirir. Ne taraftara uçan tekme atar, ne takım arkadaşının yada kardeşinin eşiyle gezip tozar..

Bugün bu iyi adamlardan birinin kulübümüzle olan sözleşmesini uzun süre uzattığını öğrenmiş bulunuyorum çok gönençliyim..

Lucas Leiva kulübümüzle uzun süreli yeni bir kontrata imza attı. Liverpool’da çok arkadaşı olduğundan bahseden Lucas kontrat imzalama kararını çok kolay aldığını çünkü evinin Liverpool olduğunu söylemiş, Brezilya’ya tatil için gidiyorum. Döndüğümde ise yaşadığım yere evime dönüyorum demiş..

BR’nin iyi bir menajer olduğundan ve Liverpool’da kesinlikle önemli birkaç kupa kazanacağından bahsetmiş.. 

Benim zannımca Lucas şu an Suarez ve Gerrard’ın arkasından tahtaya yazılacak ilk isimdir. Pas arası uzmanı olduğu gibi son yıllarda paslarının %75 e yakınını ileriye oynayan bambaşka bir oyuncu oldu, kaldı ki 19 yaşında bu takıma kazandırıldığında, Brezilya’da ofansif ortasaha olarak yılın futbolcusu seçilmiş, takıma zaman zaman kaptanlık yapmıştı.. Yani kıymetli Liverpoolseverler bu iyi adam Liverpool’da olduğu adam oldu. Teşekkürler Rafa, teşekkürler Lucas…

1 yorum:

selaminko dedi ki...

peki ya suarez? bariz biçimde psikolojik tedaviye ihtiyacı var o adamın.