29 Kasım 2012 Perşembe

LIVERPOOL GERÇEĞİ



Bazı kıymetli Liverpoolseverler bizi yanlış anlasa da maalesef Liverpool’umuzun tek sorunu gol atamama.. 
Bunla ilintili şunu söylüyoruz kıymetli Liverpoolseverler Suarez çok gol attı ama gol oranını mesela Torres seviyesine çekebilse şimdi nerede olurduk.

Bu arada şunu kabul etmiyor değilim Suarez çok çabalayıp çok gol pozisyonuna giriyor aferin ama çok da kaçırıyor :D

Olay şu efendim, Liverpool 10,06 şut başına 1 gol atıyor. ManU ise 5,36 şutta 1 gol atıyor eğer biz çok değil ManU kadar oran tuttursak şu an lig tablosu resimde ki gibi olacaktı..

Konu ile alakasız ama Ince’i para verip almaya çalışmak ayıp değil çünkü böyle bir futbolcu olacağı zaten biliniyordu bu işi iyi bilenler tarafından sorun bu adamı satanın sorunudur.  Rafa’nın altyapısı parıldıyor kıymetli Liverpoolseverler.. ( Yarın Eccleston ve Pacheco satılınca da olacağı bu ve arkada daha Adorjanlar falan var)

3 yorum:

aras dedi ki...

en kötüsü takımda kazanma alışkanlığı yok.tabi gol atamamanın da bunda etkisi büyük.mesela man u bi maçı napıyo ne ediyo bi şekilde kazanıyor.bunların dışında kadro derinliği+kalitesi özellikle hücüm hattında zayıf.devre arasında takviye olsa çok iyi olur (cavani tadından yenmez:))ama pek sanmıyorum.BR nin açıklamaları da öyle gösteriyor.ama bu gençlerde ışık var gelecek aydınlık görülüyor.tabi zamana ihtiyaç olduğu kesin...

oğuzhan dedi ki...

hala benitez diyorsun şerif!bu nasıl bir sevgiymiş.adam karakterini gösterdi chelseaye giderek,bütün laflarını yuttu.profesyonellik deme bana,bunun adı bambaşka birşey.zaten chelsea taraftarı da layık olduğu karşılamayı kendisine gösterdi.tebrik ediyorum kendilerini.interde olduğu gibi sürünür chelseade,ondan sonra da başladığı yere ispanyaya segunda B ye döner :)

Shareef dedi ki...

Aras tamamen katılıyorum Dediğine Cavani Olursa (İlk Tercihi Bizmişiz Güya) falcao - Suarez'in Bir Tık Aşağısı Olur :D

Oğuzhan Bu Gelecek Yazının Konusu :D