21 Eylül 2012 Cuma

MANU MAÇINDA KİLİT EŞLEŞMELER



 RVP – SKRTEL
Geçen sezon ikisi de harika bir sezon geçirdiler .  Bu sezon RVP güzel devam ediyor ama LFC savunması acınacak halde kıymetli Liverpoolseverler, rakipler ilk gelişte gol bulamazsa ikincisinde mutlaka buluyor.
Havadan geçilmez Skrtel ama bu form durumuyla illa birkaç pozisyonda topa vurduracaktır. Dua edelim RVP gününde olmasın ve Reina süper bir maç çıkarsın ve bu iki şey aynı anda olsun.




SUAREZ – VİDİC
Vidic’in en azından bir sarısı var ama bu pozisyonda ki üstünlük rakibi bertaraf edip gol atmakla oluyor ve 2 sezondur Suarez bu konuda hayli başarısız. Yine de her şeye rağmen ben güveniyorum Suarez’e nasıl Tv başında bize saç baş yoldurduğu kadar rakip oyunculara da yolduruyor ki bu bir avantaj olabilir.




KAGAWA – ALLEN
Kagawa’nın hareketli oyunu bir kenara burada Allen’in ne yapacağı Kagawa’dan daha önemli maç için..  Allen belli ki oyununu bir seviye üste çıkarmaya hazır, saha görüşüne kimse bişey diyemez sanıyorum ama ondan beklediğim şu acemiliği bir kenara bırakıp Modric’in son iki sezonu gibi çok daha aktif bulunması oyun içerisinde..  O zaman bu maçın kahramanlarından biri olur.


GERRARD –CARRICK
 Tabi normalde “Captain Fantastic” bu adamla karşılaştırılmaz ama maalesef Gerrard çok kötü başladı sezona son Sunderland maçını bir kenara koyarsak konsantre değil gibi gözüküyordu ve istatistiklere bakılsa sanıyorum bu kadar pas hatasıyla oynayan biri değildi.  Carrick ise belirli bir standartın üstüne çıkamadığı gibi altına da düşmüyor ama zaten ondan istenilen bu olduğundan her zaman güvenilir bir futbolcu olarak sahada oluyor.


STERLING – RAFAEL
Evra’nın karşısında da olabilir ama sanırım Rafael’in karşısında olmakla bize daha çok yararı olabilir. Son 2 maçta hemen hemen bütün tehlikeler Sterling tarafından geldi.  Güçsüzlüğü tek handikapı buda onu Evra karşısında çok zorlar. Ben aslında onun içeri katedip reserve maçlarında ki gibi daha çok kaleyi yoklamasını istiyorum, böylelikle silahları çoğalacak ve defansa daha büyük problem olacaktır. (zaten şimdiden bazen  kişi geliyor önüne ya)


Bunların dışında Samed ve Suso muhakkak 18 kişilik kadroda olması lazım. Ayrıca Shelvey  yerine Nuri’nin oynaması pas akışkanlığı açısından Liverpool’a yarar getirecektir.


Hiç yorum yok: