29 Ağustos 2012 Çarşamba

TRANSFER’DE NELER OLUYOR..




Kıymetli Liverpoolseverler transfer döneminin bitişine günler kala bizi yine hop oturup hop kalkacağımız zamanlar bekliyor.

Şimdi şöyle bir bakalım, bu ana kadar toplam 4 transfer yaptık biri kanada bir kurufasulye, biri forvete bir genç ve 2 adet ortasahaya oyun kurucu.. Eksiklerimiz şu an için kanatlar gözüküyor (bana kalırsa tek eksiğimiz Falcao ama :D)

Tek tek potansiyel transferleri inceleyelim o zaman,

Andy Carroll : Son günlerde tekrar Milan sesleri duyuldu ama Galliani yeni bir forvete ihtiyaçlarının olmadığını düşünüyor. Newcastle istediğimiz parayı vermedi, West Ham’ı da Carroll kabul etmedi. Son günlerde iyi çalışıyor falan da diyor BR onun için, dolayısıyla takımdan ayrılmayacaktır.

Clint Dempsey: Amerikalı patronlar bir Amerikalı oyuncu istiyor (Standart Chertered'da Çinli istiyordu) Dempsey’de birkaç sezondur iyi oynuyor ve takımının kaplarına bile katılmadı Liverpool transferi olabilir diye ama 29 yaşında ki bir futbolcu için 10M biraz çok geliyor Liverpool’a.. Dolayısıyla Sunderland’a gitmesi daha muhtemel.

İbrahim Afellay: Barça’nın şanssız çocuğunun açıklanması an meselesi artık, Çeşitli kaynaklar Barça ile her konuda anlaşıldığını ve (bazı yerlerde) satış opsiyonuyla oyuncunun Liverpool’a kiralandığını söylüyorlar. Hatırlayacağınız gibi Barça’ya gitmeden önce de taliptik bu arkadaşa. Bence gelirse büyük yararı olacaktır. Kanatta bir ortasaha, orta da bir hücumcu gibi oynar, bize Mata yada Silva tadı verir gibi..

Theo Wallcott: Bugün çıkan haberlere göre Arsenal’in sözleşme uzatma teklifini geri çevirmiş. Arsenal ona ne yapmak istediğini bildirmesi için 48 saat vermiş. Dolayısıyla 48 saat içinde Transfer pazarında ki yerini alabilir Wallcott. Şu anda piyasada ki alıcıları City ve biziz transfer değeri 15M ve kendi 5M istiyor yıllık Liverpool en azından bu alıma kesin katılacak diyebiliriz. Wallcott’un istediği para bizi zorlayacak olsa da babasının ve kendinin Liverpool’lu olması hem fedekarlık anlamında hem oynamak istediği takım anlamında ibreyi bize döndürüyor.

Daniel Sturridge: Mata, Hazard, Torres, Mouloda, Moses arasında forma savaşı verecek bu sezon ve çeşitli kaynaklara göre şansı en az olan o bu durumda takımdan ayrılmak ciddi bir seçenek oluyor onun için. Kapıda biz ve Spurs var ama onun içinde en şanslı aday biziz. Tek problem fiyatı bazı kaynaklar 25M diyor ki bu durumda unutun kıymetli Liverpoolseverler bu arkadaşı eğer o bazı kaynakların dışında ki kaynaklara bakarsak 10M – 15M civarı biter bu iş o zaman da Liverpool’umuz alır bu arkadaşı..   

Hiç yorum yok: