3 Mart 2012 Cumartesi

LIVERPOOL – ARSENAL MAÇ ÖNCESİ (EPL)



Yazmayı özlüyor insan kıymetli Liverpoolseverler, iş güç baskın çıkınca maalesef  böyle oldu. Ama en azından facebook sayfamız bu güzel dostluğu devam ettiriyor.

Bu hafta birazdan başlayacak maçta Arsenal ile oynayacağız, geçen hafta Spurs’ü 2-0 dan 5-2 yenerken Arsenal, bizde kupa almakla meşguldük. :D

Arsenal ile oynadığımız son 9 maçta sadece 1 galibiyet almışız (Oda Emirates’de) ama onlarda sadece 3 kere yenebilmiş bizi.. Genelde berabere bitiyor maçlar anlayacağınız. En son ligde 2 maçıda kazandığımız tarih 1999-2000 sezonu (dile kolay).King Kenny’nin takımları Arsenal’e 248 gol atmış bu güne kadar.

Benim açımdan bugünün en iyi şeyi o ballı Arshavin’in artık Arsenal’den gitmiş olması öyle ya kıymetli Liverpoolseverler adamın aklına herhangibi bi yerden  vurmak düşüyor (her maç yaptı bunu) nedense sadece Liverpool maçlarında bu vuruşlar gol oluyor :D


SAHA: Anfield

SAAT VE YAYIN: 14:45 LigTV3


LIVERPOOL: Agger ve Lucas yok. Gerrard şüpheli.. King Kenny 450. nasıl desem büyük takımlarla maça çıkıyor ve istatistik şöyle 247G, 115B, 87M.. Son 2 anfield maçı golsüz bitti ya ni Anfield’da 2012’de henüz gol olmadı ama meraklanmayın böyle 3 maç Anfield’da gol atamamak tarihimizde yok. Ayrıca bu sene Anfield’da hiç yenilmedik (Galibiyet saysımızda 4) Anfield’da sadece 8 gol yemişiz ki bundan daha iyisi 6 golle City.. Aha bi kötü bi iyi oluyor son 9 maçta sadece 2 galibiyet alabilmişiz.

Muhtemel 11: Reina; Kelly, Skrtel, Carragher, José Enrique; Henderson, Speariing, Adam, Downing; Suárez, Carroll



ARSENAL: Ramsey , Coquelin, Mertesacker, Santos, Wilshere kesin yok. RVP, Rosicky ve Vermaelen şüpheli.. 26 maçta 53 gol attılar bu sezon, son 4 maçtır yenilmiyorlar ama Anfield’da herhangibi bir dış sahada yediklerinden daha fazla gol yemişler 36 gol ile, biz 2012’de hiç gol atamadık kendi sahamızda onlarsa 2012’nin en golcü takımı 18 gol ile.. Liverpool’lu Walcott Arsenal için 100. Maçına çıkıyor.

Muhtemel 11: Szczesny; Sagna, Koscielny, Vermaelen, Gibbs; Arteta, Song, Rosicky; Walcott, Van Persie, Benayoun.



HAKEM: Mark Halsey

Hiç yorum yok: