31 Ocak 2012 Salı

WOLVES 0-3 LIVERPOOL MAÇ SONU (EPL)




Kazandık kıymetli Liverpoolseverler, Maçı çok iyi izleyemedim internet problemleri sebebiyle ama özellikle 2. yarı Carroll çok iyi oynadı. Bellamy her zamanki gibiyken Kuyt nihayet 50. golünü attı..

Özellikle birbirine yakın dakikalarda 2 gol bulunca Wolves’ın arka alanın da çok boş alanlar bulduk. Carroll neredeyse boyunu geçmeyen her topa müdahale edip düzgün olarak kullanınca Bellamy ve Kuyt için güzel alanlar açıldı. Bu çocuk böyle oynasın her maç forma giyer dahası 8-10 gol atar. Bugün izlediğim Carroll’ın mutlaka Suarez ile çift forvet oynaması lazım gibi geliyor bana..

Bir çift lafımda Spearing için mücadele ediyor, düzgün ve yerden ve çoğunlukla çabuk pas atıyor bence her daim yedekte bulunmalı bir oyuncu. Hemde Liverpool’lu..



WOLVES: Wayne Hennessey, Christophe Berra, Kevin Foley, Roger Johnson, David Edwards, Emmanuel Frimpong (Nenad Milijas, 84), Michael Kightly (Stephen Hunt, 61), 
Stephen Ward, Matthew Jarvis, Eggert Gunnthór Jónsson (Sylvain Ebanks-Blake, 61), Steven Fletcher


LIVERPOOL: José Reina, Daniel Agger (Jamie Carragher, 82), Martin Skrtel, Glen Johnson, 
José Enrique, Dirk Kuyt (Fabio Aurelio, 90),Charlie Adam (Jonjo Shelvey, 81), Jordan Henderson, Jay Spearing, Andy Carroll, Craig Bellamy

GOLLER: Carroll 52, Bellamy 61, Kuyt 78

Hiç yorum yok: