19 Aralık 2011 Pazartesi

A.VILLA 0-2 LIVERPOOL MAÇ SONU (EPL)

Kıymetli bir galibiyet aldık kıymetli Liverpoolseverler..

Şimdi güzel bir istatistikle başlamak istiyorum yazıya.. Torres Chelsea’ye gittiğinden beri tam 73 futbolcu ondan çok gol atmış EPL’de (burası normal diyenleri duyar gibiyim :D ama bekleyin) Torres Liverpool’da oynarken ondan fazla EPL’de gol atan futbolcu sayısı ise 0 (yazıyla “SIFIR”..

Maça dönersek, maçı domine ettik ilk dakikadan ama öyle ahım şahım bir futbolla değildi (yenilip daha iyi oynadığımız maçları bilirim) akıllı oynadık, topu tuttuk. Zaten zor gol yerken ilk dakikalarda k, 2 golün çıkması mümkün değildi akşamki oyunda.. Arsenal’le aynı puandayız ve 6. yız.

Çaraşamba günü biz Wigan’ı yenersek (Wigan 18.) deplasmanda Arsenal puan kaybederse A.Villa’ya.. Perşembe günü Spurs Chelsea’yi yendiğinde 4. ile puanımız eşit olacak. City’nin önünde zor maçlar var, Chelsea bi öyle bi böyle.. Biz City maçına kadar 3 maçtan 12 puan çıkarırsak 4. lük için puan farkı bile yaparız :D

Tekrar maça dönelim, Bellamy, Shelvey, Reina, Skrtel, Johnson ve Downing iyiydi. Ama bütün takımda kötü oynayan kimse yoktu diyebilirim. 2 direkten dönen topumuz daha oldu ki :D rekora gidiyoruzx bu istatistikte.. İyi bir takımız ve önümüzde ki zaman yenilsekte, yensekte bizim lehimize işliyor kıymetli Liverpoolseverler..



A.VILLA: Brad Guzan, Alan Hutton, Richard Dunne, Stephen Warnock, James Collins, Fabian Delph (Andreas Weimann, 80), Charles N'Zogbia, Stilian Petrov, Marc Albrighton, Emile Heskey (Barry Bannan, 57), Nathan Delfouneso



LIVERPOOL: José Reina, José Enrique, Glen Johnson, Daniel Agger, Martin Skrtel, Jordan Henderson, Stewart Downing, Jonjo Shelvey (Jamie Carragher, 83), Charlie Adam, Craig Bellamy (Dirk Kuyt, 89), Luis Suárez (Andy Carroll, 74)

GOLLER: Bellamy 11, Skrtel 15



KING KENNY NE DEDİ: Bellamy sorulmuş öncelikle kendisine, O da geldiğinden beri harika demiş, soyunma odasında harika, antrenmanda harika sahada harika bugün de o harika günlerinden biriydi demiş. Erken gelen goller hakkında, bazı şeyleri doğru yaptık sanıyorum, gollerimizi, puanımızı ve direkten dönen toplarımızı çoğalttık demiş :D  Suarez içinse, o hep iyi çalışıyor ama şanlı da olmak lazım bir gün o top direğe çarpıp içeri girecek umarım gibisinden demiş. Antrenmanda yaptıklarımızı sahaya taşırsak kaybettiğimizden fazla kazanırız demiş araya antrenmanda direğe nasıl top çarptırılır diye çalışmıyoruz demiş. :D Bir iki espri daha var sanırım bu direkten dönen toplarla ilgili :D Shelvey için Blackpool yaramış gibisinden konuşmuş, başlangıçta stres vardı hafif ama geçti gerçekten iyiydi demiş. Downing için de güzel şeyler söylemiş. Suarez son 2 gün idmanlara çıktı ama gerçekten iyiydi demiş. 



Hiç yorum yok: