26 Ekim 2011 Çarşamba

STOKE 1-2 LIVERPOOL (CARLING KUPASI)



  • Pullis’in kalaslar ordusu bu kez yenildi.. Hatırlanacağı gibi Liverpool lig maçında bugüne kadar süregelen kısmetsizliğine teslim olmuştu. Fakat bugün öyle olmadı 85 te suarez kafa golüyle işi bitirdi.
  •  Kenny yine defansı uzunlardan kurmuştu. Sağda 1,91lik Kelly, solda 1,88 lik Agger ortada Carra ve 1,91lik Coates.. Beklenen etkiyi yaptı sayılır yediğimiz golü saymazsak. Orada da diz hizasında bir topa kafa vurdu adam..
  •  Carroll gol atamıyor iyi değil falan diyoruz ama sanki Suarez çok daha rahat oynuyor onunla.. Rakip ile boğuşmaktan kurtuluyor.
  •  Bellamy hücumumuza boyut katıyor bu gerçek.. 82 de girdi oyuna bir pozisyon yaptı hemen..
  •  Son dakikalarda bir pozisyonda Spearing kendinden çok daha büyük adama bastı sol tarafta ters döndü adam komikti..
  •  Aslında kapasiteli ve geniş bir kadromuz var. Zaman zaman golü bulamadığımızda takıma yansıyan bir gerginlik olmasa 2 maç daha kazanmıştık en azından.. Bugün bu kadroyu zorlayamadı bile Stoke misal yani :)
  •  Suarez gol atınca pek şirin oluyor, yedekler arasında ve maç sonu şakalaşıyordu herkesle.. King ile olan muhabbeti ayrı güzeldi. Ama gol atamazsa çok çirkef, nalet bi adam :D

2 yorum:

oğuzhan dedi ki...

-suarez'in ilk golü efsane bir gol. bacak arasından geçiriş o teknik, o "curling" li vuruş. bu adamın her türlü halini seviyorum. gol atamadığı zaman hırsından çirkefleşmesini de, gol atınca da o çocuksu ifadesini de seviyorum.
-maxi nin artık ayrılması lazım takımdan.
-carroll kesinlikle olacak ısrar edilmesi lazım.
-coates için iyi başlamadı ama inşaallah toparlar kendini arada ihtiyacımız olacak.
-biraz şansımız olsaydı ligde daha iyi bi konumda olabilirdik.
-son söz bu takım 2-3 sene zarfında her türlü şampiyonluğa oynar

Shareef dedi ki...

Şanssızız gerçekten.. 2 yeni stopere bakıyor iş :D Bugünde dejan Lovren haberleri :D