22 Ekim 2011 Cumartesi

LIVERPOOL – NORWICH MAÇ ÖNCESİ (EPL)



Kıymetli Liverpoolseverler, bugün kolay bir maça çıkıyoruz diye yazmak isterdim ama bu pek mümkün değil.. Rakibimiz bu yıl EPL’ye çıkmasına rağmen 8 maçta 11 puan toplamayı başardı.

Çalıştırıcılığını Paul Lambert gibi güzide bir futbolcunun yaptığı Norwich’te sezon başında bu takıma satılan Danny Ayala’da oynamakta.. Norwich bizi en son 1994’de yenmiş zaten bu maçtan sonra 2 maç yapabilmişiz sadece.. 2003-2004 sezonundan beri alt ligden gelen bir takıma 1 kere yenilmişiz. O tarihten bu yana 24 maç yapmışız yeni yükselen takımlarla..


SAHA: Anfield

SAAT ve YAYIN: 19:30  Lig TV3


LIVERPOOL: Lucas cezalı, bunun dışında eksik yok. Bu yıl 10 maçta sadece 2 maç gol yemeden bitmiş. Bu sezon yalnızca 27 şut atılmasına izin vermişiz ki bu EPL’de en az şut demek. Lucas’ın cezalı olmasında şunu görme imkanımız olacak, Acaba Lucas’sız orta saha nasıldır? Sezon öncesi oynamadığı (Copa America’daydı) hazırlık maçlarında berbat oyunlar çıkarmıştı ortasaha. Fakat şimdi biraz daha alışmış halde takım birbirine, Gerrard döndü ve Gerrard’ın dönmesiyle Henderson yedekten gelerek güzel performanslar ortaya koymaya başladı. Bence bu maçın en önemli sorusu bu ..

Muhtemel 11: Reina, Kelly, Carra, Skrtel, Enrique, Kuyt, Downing, Gerrard, Adam,  Carroll, Suarez.


NORWICH: Cezalı yok, Ayala, Whitbread, Vaughan, Ward  sakat. Norwich Blackburn ile birlikte her maç gol yemiş, demek ki gol atarız kesin :D Ama beklenenden çok daha iyi oynadıklarından ilk dakikalarda atacağımız bir gol bizi güzel bir maça götürür.

Muhtemel 11: Ruddy; Naughton, R Martin, Barnett, Tierney; Bennett, Fox, Hoolahan, Johnson, Pilkington; Morison



HAKEM: Peter Walton

Hiç yorum yok: