23 Ekim 2011 Pazar

LIVERPOOL 1-1 NORWICH MAÇ SONU (EPL)



Kıymetli Liverpoolseverler, inanılmaz bir maç oldu. ManU’nun oynasa (Fergie balıyla) 10-1 bitireceği maçı biz 1-1 bitirebildik. Daha ilk 5 dakika içinde kornerden gelen topta bir direği yokladık bundan sonra 30. dk ya kadar Adam ve Gerrard’ın oya işler gibi ördüğü paslarda çok uzun süredir görmediğimiz akıcılıkta bir maç oluyordu. Nitekim devre sonunda golü bulduk. Farka gidememiz sadece takdir-i İlahi’ydi..

Onlar bir yan topta golü buldular, bu gol pozisyonunda ilginç nokta 2 stoper ve kalecimiz birbibirinin pozisyonlarını bozdular. Liverpool bu maçta tam 29 pozisyon buldu, 3 topu direkten döndü, bir penaltı ve bir kırmızı kart verilmedi. Bana kalırsa tek problemli mevkimiz şu anda defansta stoper ikilimiz. Yarma gibi Skrtel herkese kafa topu veriyor, Carra’nın ise artık beline dönmez oluyor.

Yani ne 11 pozisyon harcayan Suarez suçlu, çünkü bunları nasıl olsa atacak, nede takımın 29 pozisyon bulmasını sağlayan ortasaha ve kanatlar, nede Kenny..  Bir talihsizliktir gidiyor..Kişisel performanslara bakarsak Downing’in üzerine stres binmeye başladı sanki bikaç pozisyonda direk kaleye vurdu ki o pozisyonlarda Downing pas verirdi aslında, Bellamy oyunu hızlandırıyor ve gerçekten önemli bu. Gerrard ve Adam ortasahası bu tip maçlar için harika ama City, Arsenal gibi maçlarda Lucas oynamalı..


LIVERPOOL: José Reina, Jamie Carragher, José Enrique, Glen Johnson,Martin Skrtel, Steven Gerrard, Stewart Downing (Andy Carroll, 80), Charlie Adam, Dirk Kuyt (Daniel Agger, 91), Craig Bellamy (Jordan Henderson, 69), Luis Suárez

GOL: Bellamy



NORWICH: John Ruddy, Kyle Naughton, Marc Tierney, Russell Martin, Leon Barnett, Wes Hoolahan, Bradley Johnson, David Fox, Elliott Bennett (Grant Holt, 57), Anthony Pilkington (Andrew Crofts, 93), Steve Morison

GOL: Holt



KING KENNY NE DEDİ: King Kenny 3 puanı bizim hak ettiğimizi ama bu kadar gol kaçırınca 1-0’ın rakibi umutlandırdığından bahsetmiş. Kazandığımız birçok maçtan daha iyi oynadık bugün demiş, eğer bu kadar şans yakalarsak her maç bunları gole çevirecek yeterlilikte oyuncularımız olduğunu söylemiş. Bu hızlı paslı, hareketli oyunumuz devam ederse kayebttiğimizden çok daha fazla maç kazanacağımızdan eminim demiş. Çok büyük hayalkırıklığı yaşadıklarını çünkü iyi oynadıkları bir maçta berabere kaldıklarından bahsetmiş. Penaltı pozisyonu için kesinlikle Adam’a faul verilemez o pozisyonda demiş. Suarez’in pozisyonunu ise görmediğini söylemiş.

Hiç yorum yok: