16 Ekim 2011 Pazar

LIVERPOOL 1-1 M.UNITED MAÇ SONU (EPL)



Olmadı bu sefer.. Fergie balı daha baskın çıktı. Oysa maçın ilk yarısında takım oyunu tutmuş ikinci yarı da akıncılar gibi akın üstüne akın yapıyordu. Fergie’de beraberliğe yatan bir kadro çıkarınca şimdi yendik dedim. Fergie hin oğlu hin olduğundan tam golü attığımız dakikalar da aslarını oyuna sokup maçı kazanmaya çalışacaktı. Neyse yine fergie istediğini aldı ve gitti.Yoksa maç 4-1 yada 5-1 de bitebilirdi..

Güzide takımımıza bir bakarsak eğer kıymetli Liverpoolseverler maalesef defansımız özellikle de stoperlerimiz ve de özellikle Skrtel çok yetersiz. O kadar ki takımın şu anda en kötü yeri bu bölge. Golde de Hernandez gibi bir adama o kafayı vurdurdular. Aslında takımımız takım savunmasında hiç de fena değildi. Bence önceki maçlara göre aksayan yönlerimizden biri de Lucas’dı. Yapması gerekenleri yapamadı bu hafta Henderson’ın girmesiyle takım biraz daha hücuma yakın oynarken ataklarımızda iyiyden iyiye tehlikeli olmaya başladı (2 atakda bizzat Henderson vardı) Henderson böyle yedekten geldikçe bu sezon için bence çok daha yararlı olacaktır.

Birde kıymetli Liverpoolseverler kafama takılan bir problem var Liverpool’da.. C.Adam bir türlü benim beklediğim dominantlıkta oynayamıyor, ya alışma sürecinde yada onu Blackpool’da olduğu gibi pas trafiğinin merkezine koymalıyız. Böylece belki çok daha verimli oynayabilir. Yanında nasılsa Gerrard’ımız var. Liverpool eğer bir oyuncuyu efsane statüsüne çıkarıyorsa o oyuncular işte Gerrard gibi oluyor. İyi yada kötü oynayabilir sahada ama mutlaka bir etki bırakıyor.

Stoke ve ManU maçlarında kaybettiğimiz puanlar ne yazıkki bizim puanlarımız kıymetli Liverpolseverler, iki maçta da puanları alması gereken bizken toplamda 5 puan kaybettik. Ne diyelim sağlık olsun bu takım daha ilk yılında..

Son olarak Federasyon Evra’nın maçtan sonra yaptığı açıklamaları araştıracakmış. Evra’nın dediğine göre Suarez Evra’ya ırkçı sözler söylemiş. Eğer böyle bir şey varsa Suarez’in bu takımda yeri yoktur bu kesin ama Evra daha önce Finnan ve Chelsea saha görevlisi hakkında da bana ırkçı sözler söyledi demişti. Federasyon yine bunları incelemiş ve böyle bir şeyin olmadığına karar vermişti.


LIVERPOOL: José Reina, José Enrique, Martin Kelly, Jamie Carragher, Martin Skrtel, Lucas Leiva (Jordan Henderson, 57), Dirk Kuyt, Steven Gerrard, Charlie Adam, Stewart Downing, 
Luis Suárez

GOL: Gerrard  68



M.UNITED: David De Gea, Phil Jones (Javier Hernández, 76), Chris Smalling, Rio Ferdinand, Jonny Evans, Patrice Evra, Ryan Giggs, Park Ji-Sung (Wayne Rooney, 69), Ashley Young (Nani, 69), Darren Fletcher, Danny Welbeck

GOL: Hernandez 81



KING KENNY NE DEMİŞ: Bugün 3 puan alabilirdik demiş King Kenny ve soyunma odasında herkes hayalkırıklığı içindeydi bu harika bir şey demiş. Kalecinin 2 fantastik top çıkardığından bahsetmiş. Bugün eve 3 puanla gidebilirdik ama 3 puanı kaybeden taraf bizdik demiş. Gerrard’ın bu takım için öneminden bahsetmiş ve bunun devam edeceğini umduğunu söylemiş. Her zamanki gibi  Suarez’i de övmüş. ManU’nun böyle bir kadro çıkaracağını tahmin ettiğini çünkü çok öenmli maçları olduğunu söylemiş. Son olarak yediğimiz golde takım daha iyi savunabilirdi o pozisyonu demiş. Skrtel’in müdahele edemediğinden bahsetmiş.  Ayrıca bir penaltımız verilmedi demiş.

Hiç yorum yok: