2 Ekim 2011 Pazar

EVERTON 0-2 LIVERPOOL MAÇ SONU (EPL)



İşte böyleeee, her sene böyleee… Kıymetli Liverpoolseverler bugün çok zorlanmadan kazandık, her ne kadar maçın yorumcusu ve Moyes hatalı bir kırmızı kart dese de (Yorumcu Suarez’e de laf söyledi) o dakikaya kadar da biz topa sahip olan takımdık.

Kırmızı kart olayında ben hatalı bir karar görmüyorum. Bildiğim kadarıyla sakatlamaya teşebbüste kırmızı kart. Rodwell’in topa girişinin kim insanca olduğunu söyleyebilir ki, hatta bence kırmızı kart 3 tane olmalıydı. Lucas ve Adam’a yapılan hareketlerde çok zalimceydi. Bunun yanında kırmızı kart pozisyonunda Cahill’in Lucas’ya yaptığına ne demeli ? Neyse bu mevzuyu fazla uzatmayalım (Bu maçı ManU oynasa 3 kırmızı çıkardı ama)

Takım 11 e 10 ken çok iyi top oynuyor ama 11-11 ken o ısırıcılığı pek olmuyor sadece topa sahip olup  atak yapıyor.. Bu da son haftalarda özellikle C.Adam’ın performansından kaynaklanıyor zannımca.. Oyuna Gerrard girdikten sonra (King onu C.Adam’ın yerine kullandı) pas hızımız ve çeşitliliği arttı.

Gerrard bu takıma şart kıymetli Liverpoolseverler bu sene ne kadar maç oynarsa o kadar üst sırada oluruz. Bunun yanı sıra Lucas, Carroll, Jose Enrique, Kuyt ve Bellamy iyi oynadılar. Spurs’e karşı ağır yenilgiyi bir kenara bırakırsak beklenmedik kaybımız sadece 3 puan.. Ama beklememiz lazım, Carroll’ı, Adam’ı ve hatta Downing’i takıma uyumları tam olduğunda bu takım bile bir kademe ileri gidecektir.

Bakın Carroll’a 2 haftadır iyi oynarken bu hafta gol de attı. Ama hala onu sadece hava topu alsın diye görmek yanlış, bugünkü golde olduğu gibi yerden gelen paslarda da düzgün ve sert vurabildiğinden daha çok goller atacaktır.

C.Adam günler geçtikçe düşüş gösterdi ama o nasıl bir şuttu kıymetli Liverpoolseverler, yedekten gelip 2 şut çekse maçı galip bitirme şansımız olabilir. Her şeye rağmen everton’ı yenmek harika.. Ama asıl maç haftaya ve umarım her şey yolunda giderde takımımızın tam olarak kapasitesini görürüz.


EVERTON: Tim Howard, Sylvain Distin, Leighton Baines, Tony Hibbert (Apostolos Vellios, 79), Phil Jagielka, Marouane Fellaini, Seamus Coleman (Royston Drenthe, 59), Tim Cahill, Leon Osman (Philip Neville, 69), Jack Rodwell, Louis Saha

Kırmızı Kart: Rodwell 23


LIVERPOOL: José Reina, José Enrique, Martin Kelly, Jamie Carragher, Martin Skrtel, Dirk Kuyt, Lucas Leiva (Jordan Henderson, 88), Charlie Adam (Steven Gerrard, 67), Stewart Downing (Craig Bellamy, 67), Andy Carroll, Luis Suárez

GOLLER: Carroll 71, Suarez 82

Hiç yorum yok: