11 Eylül 2011 Pazar

STOKE 1-0 LIVERPOOL MAÇ SONU (EPL)



Yenildik kıymetli Liverpoolseverler, 500 kere oynasak bir kere yenilirdik bana göre her EPL maçında verilmeyecek bir penaltı verildi de gol atabildiler (Kesin penaltı değildi demiyorum ama)

İlk dakikalarda çok iyi başlamıştık oyuna sağlı sollu gelirken penaltıdan sonra biraz oyunumuz bozuldu ve devreye kadar böyle gitti. 2. yarı özellikle Bellamy oyuna girdikten sonra perişan ettik kalaslar ordusunu fakat bu yarıda Henderson ve Suarez’in becerisizliklerinin yanı sıra Stoke’un etten duvarını geçemedik. Abartmıyorum Shawcross stoper değil libero oynadı. Bu maç bu şekilde oynandığında bir kere bu skorla biterdi kaderin bir garip cilvesi olarak  bu skorla bitti. Birkaç istatistik vereyim biz 629 pas yapmışız onlar sadece 237… Kaleye giden tam 9 topu bloklamışlar bu bizde 1.. Kaleye 25 şut çekmişiz 6 sı kaleyi bulmuş, 9 u bloklanmış ve 9 u auta gitmiş, ayrıca söylemek lazım 1 penaltı da verilmedi lehimize..

Yani aslında geçen haftaya göre değişen pek bir şey yok.. Sadece biz bu hafta gol a tamadık bir türlü ee bizde “Fergie balı”da olmadından böyle sonuçlarla karşılaşıyoruz..



STOKE: Asmir Begovic, Ryan Shawcross, Matthew Upson, Marc Wilson, Robert Huth Andy Wilkinson, 65), Dean Whitehead, Rory Delap (Wilson Palacios, 71), Jermaine Pennant, Matthew Etherington (Kenwyne Jones, 68), Peter Crouch, Jonathan Walters

GOL: Walters (pen) 21



LIVERPOOL: José Reina, Daniel Agger, Martin Skrtel (Glen Johnson, 81),Jamie Carragher, 
José Enrique, Charlie Adam, Jordan Henderson (Craig Bellamy, 67), Dirk Kuyt (Andy Carroll, 67), Stewart Downing, Lucas Leiva, Luis Suárez



KING KENNY NE DEDİ; King Kenny skor yüzünden hayalkırıklığına uğradığını ama oynanan oyundan memnun olduğunu söylemiş. Bir başka gün oynasak bu maçı 3 yada 4 gol atardık demiş. Eğer demiş King Kenny bütün sezon bugünkü gibi oynayacaksak bizim için iyi bir sezon olacaktır. Ama böyle dış etkilerden (laf hakeme geliyor) dolayı zarar göreceksek o zaman bizim çok şansımız olamaz..

Hiç yorum yok: