15 Mayıs 2011 Pazar

LIVERPOOL 0-2 SPURS MAÇ SONU (EPL)




Bu ne berbat bir hakemdir böyle ..

Maçın ilk 15 dk sını izleyemedim. Ama Webb’in Suarez’e olan tutumu iğrençti. 2.yarının başında verdiği penaltıyı bize verirmiydi kıymetli Liverpoolseverler söyleyin Allah aşkına.. Crouch kafa vurmaya Skrtel’in üstüne sıçrıyor bir de adamın tepesinde kalıyor, Skrtel’i çökertiyor karar devam.. Böyle kaç pozisyon oldu kıymetli Liverpoolseverler. Maçın başında Webb bu kadar sinirlendirince takımımızı, çok gergin ve istediklerimizi yapamadığımız bir maç oldu..

Kıymetli Liverpoolseverler ne der bilmiyorum ama bence Flanagan Kelly’den daha iyi bir sağ bek, sert, ayağı düzgün korkmadan ileride çıkıyor, ortada yapıyor..

Bu maçın özeti en çok Webb, daha sonra Modric ve Rose’dur. Modric benim EPL’de Rosicky ile birlikte en beğendiğim oyuncu başka takımda oynayan. Bu maçta da ayağına her top geldiğinde oyunu yavaşlattı ve pas yüzdesini arttırdı.

Artık son maçlara bakıcaz 5.lik için..


LIVERPOOL: José Reina, Jamie Carragher, Glen Johnson, Martin Skrtel, John Flanagan, Lucas Leiva, Maxi Rodríguez (David Ngog, 75), Dirk Kuyt, Jay Spearing (Jonjo Shelvey, 64), Andy Carroll (Joe Cole, 88), Luis Suárez


SPURS: Carlo Cudicini, Younes Kaboul, Michael Dawson, Ledley King, Rafael van der Vaart (Jermain Defoe, 53), Luka Modric, Steven Pienaar (Niko Kranjcar, 90), Danny Rose (Sébastien Bassong, 82), Aaron Lennon, Sandro, Peter Crouch

GOLLER: Van der Vaart 9, Modric (p) 56

3 yorum:

Adsız dedi ki...

rosicky mi kaldı yoruma gel.arsenalde neredeyse yuhalayacak taraftar.abicim o değil de siz bu andy carroll'u niye aldınız.günümüz futbolunda böyle adamlara yer yok.35 milyon sokağa atıldı gibi geliyor bana.ben fazla umutlanmayın derim.bir striker almanızda yarar var. ARSENALİST

oğuzhan dedi ki...

facebook twitter çıkalı blogu arka plana ittin şerif kardeş :)
maça gelecek olursak dediğin gibi Webb bütün takdir haklarını Tottenham'dan yana kullandı. Şans faktörü de Tottenham' ın yanında olunca bize de yapacak pek bişi kalmadı.
King Kenny'de eleştirilecek hiç bi nokta yok. Bu kadroyla ancak bu kadar olur. Orta sahan Lucas ve Spearing' ten oluşuyosa gol yemiceksin, yersen çıkartamazsın. Lucas'ı yılın oyuncusu falan seçiyoruz da, Sandro' ya bakınca hangisini tercih edersiniz soruyorum.
Bu maç gösterdi ki çok oyuncu almamız lazım, sakatlık halinde King Kenny bile bişi yapamaz bu kadroyla. Orta sahada Gerrard la Meireles 'in alternatifi C.Adam'ı almamız lazım.Spearingin de tüm iyi niyetine rağmen şampiyonluğa oynayacak Liverpoolumuzda yeri yok kanaatindeyim.
Şimdi Avrupa ligi de hayal oldu ama çok da kötü olmadı, tek konsantrasyonumuz artık Premier Lig, seneye dönüm noktasıdır.Manu iyice yaşlanan kadrosuyla, Chelsea yanlış transferleriyle, Arsenal de looser bi takım oluşuyla seneye şampiyon olmamız lazım.
Bunun için de çok iyi transferler şart.İnşaallah yazın "Adam" gibi transferler yaparız da en son 9 yaşında yaşadığımız şampiyonluk duygusunu yeniden tadarız. Yeter gari...

Shareef dedi ki...

@Arsenalist Rosicky'yi ben beğeniyorum. geçenyıl bizde olsa fazladan 5-10 puanımız olurdu. Carroll iyi bir golcü seneye görürüz derim ama bildiğim bir striker daha alınacak yaza..

@oğuzhan facebook ve twitter kadar bu ara çok yoğun olan iş durumunun da etkisi var aslında.. Sandro bence dün Lucas'dan çok iyi oynamadı. Spearing bu seviyede bir takımda ilk 11 oyuncusu olmaz katılıyorum sana ama ondan istediğimiz senede 5-10 maçı da hiç sırıtmadan verir bize uzun fikstürde bu tarz katkılar bence çok önemli oluyor. Adam'ın yanına bir futbolcu daha bile alabilirler. Bazı siteler 10-11 oyuncu alırsa Liverpool süpriz olmaz diyorlar