13 Mayıs 2011 Cuma

KING KENNY UZATTI..



Facebook’da ki sayfamızda paylaştığımızdan zaman zaman haberleri buraya girmeyi unutuyoruz affola kıymetli Liverpoolseverler..

Artık sağır sultan bile duydu ama, Liverpool King Kenny ve Steve Clarke sezon sonuna kadar olan sözleşmelerini 3 yıl uzattılar.

İmzadan sonra Comolli King Kenny’den sonra hiçbir arayış içinde olmadıklarını söyleyerek kapalı da olsa Boas dedikodularını yalanladı. Bunun yanı sıra önümüzde ki sezon için Mourinho yanına Steve Clarke’ı istiyor haberleri çıkmaya başlamıştı. Mourinho akıllı adamdır Chelsea’ki başarılarında Clarke çok önemli yardımlar etmişti, bunun da önü kesilmiş oldu.

King Kenny’nin avukatı patronlara acele etmenize gerek yok, gidin iyice düşünüp gelin demiş kıymetli Liverpoolseverler, buda King’in kendine olan güvenini gösteriyor sanırım.

İmza günün akşamı King Kenny, Alan Hansen ile buluşup bir Pub’da içerek sözleşmeyi kutlamışlar.

Son olarak King Kenny’ye verileceği konuşulan transfer bütçesi 100M £ civarında olduğu konuşuluyor. King bu bütçe ile en az 5 en fazla 10-11 futbolcu alacağı konuşulan diğer bir konu..Marin, Ashley Young, Mata, Cahil, Adam, M’Vila, ve genç yeni İngiliz santraforlardan bir tane alınacaklar arasında sanıyorum..  

Liverpool’un zamanı geliyor.. 

Hiç yorum yok: