17 Nisan 2011 Pazar

ARSENAL 1-1 LIVERPOOL MAÇ SONU (EPL)



Bence çok ağır bir kararla verilen penaltı sonrası maçın son atağında yine EPL standartlarına göre ağır bir penaltı ile berabere kaldık.

Arsenal’in balı bize karşı devam ediyor kıymetli Liverpoolseverler, 2. yarı golü saymazsak karşı karşıya 1 gollük pozisyonları varken biz 3-4 pozisyon  yakaladık fakat Suarez harcadı bunları. Bana kalırsa maçın hakkı beraberlikti ve öyle de oldu.

Maçın başında yine demir adam Aurelio sakatlanınca Liverpool tarihinin en genç oyuncusu Robinson’da oyuna girdi. Böylece sağ ve sol beklerimizin yaş toplamı neredeyse bir Carra etmez oldu :D Tabi bu yaşlarda EPL maçına çıkan oyuncu bir Messi değilse maç içinde fark yaratmasını bekleyemezsiniz kaldı ki ikisi de bence iyi oynadılar, aferin onlara..

Bu arada Carra demişken, King Kenny önemli bir şeyi olmadığını söylemiş. Carroll içinde önlem amacıyla çıkardık demiş. Shelvey’in maç eksiği olduğu çok belli oluyordu ama şu günlerde bir an önce forma girmesi gerek. Spearing yine görevini yaptı ama şunu söylemek durumundayız Arsenal ortasahası çok ağır bastı bize karşı özellikle ilk devre, bunun için King Kenny ilk devrede Suarez’i biraz daha sol kanada çekip, Meireles’i ortaya kaydırdı..

Son lafım da Wenger denilen küstah herife, sen kim oluyorsun da King Kenny’ye laf yapıyorsun haddini bil, yaşının mevkinin adamı ol, bu iş böyledir kıymetli Liverpoolseverler bedava bulduğu 3 puanı kaybettiğini fark edince ağzından salyalar saçarak saldırdı pis herif..


ARSENAL: Wojciech Szczesny, Johan Djourou, Laurent Koscielny, Gaël Clichy, Theo Walcott (Andrey Arshavin, 73), Vassiriki Abou Diaby (Alexandre Song, 81), Emmanuel Eboué, Samir Nasri, Jack Wilshere (Nicklas Bendtner, 72), Francesc Fabregas, Robin van Persie

GOL: RVP (Pen) 98



LIVERPOOL: José Reina, Jamie Carragher (Sotirios Kyrgiakos, 62), Martin Skrtel, John Flanagan, Fabio Aurelio (Jack Robinson, 22), Dirk Kuyt, Lucas Leiva, Raul Meireles, 
Jay Spearing, Luis Suárez, Andy Carroll (Jonjo Shelvey, 71)

GOL: Kuyt (pen) 100
  


Not: Foto’yu Reina Arsenal’e gidecek, Liverpool’da mutlu değil diyenler için koydum :D

2 yorum:

winston barian dedi ki...

maçın en önemli anı robinsonun oyuna girmek için kenara geldiği zaman. 17 yaşındaki tıfıl dizlerinin eklemlerini toparlamaya çalışıren king kenny'nin ona gülümsemesi, emirates'e şampiyon adayına karşı değil de melwood'da sıradan bir hazırlık maçına çıkıyormuş gibi olayı onun için hafife alması, ona sonsuz güvenmesi vs..işte bunun için ona kral diyorlar. oyuncularını döverek (bkz. türkiye'deki hocalar) ya da stres yükleyerek (bkz. adadaki hocalar) değil gülümseyerek maça sokan bir adam için siz herşeyinizi vererek oynamaz mısınız? Bu çocuk belki 2 sene sonra division 2'ya düşecek, belki de 18 sene sol bekte tek adam olacak. Ne olursa olsun king'in ona güvenini unutmayacak. Geleceğe umutla bakabilmek için Daha fazla robinsonlar daha fazla John o'surtanlar istiyoruz.

Shareef dedi ki...

Çok haklısın, King inanılmaz performans gösteriyor.. Liverpool'da ona öyle bir saygı var ki ama görüyorum bunun üstüne koymakta hala... O Liverpool tarihinin en büyük ismi ve hakediyor bunu