26 Mart 2011 Cumartesi

ŞİMDİ NEREDE NE YAPIYOR 3 – PATRICE LUZI


Dünyanın en iyi işini bu arkadaş yapıyor kıymetli Liverpoolseverler. Senelerdir haftanın her günü 2 saat antrenman yapıyor, haftasonu tatil :D ve ayda nereden baksan 30-50 bin Euro para alıyor. 2002-2005 yılları arasında Liverpool’da oynayan oyuncumuz Liverpool ile sadece 1 maça çıktı. O maçta Chelsea’yi deplasmanda 1-0 yendiğimiz maçtı.

Monaco alt yapısında futbola başlayan oyuncu muhtemelen bir yakın torpili ile Monaco’da kaldı. 2 yılda bir maça çıkan oyuncu ver elini Ajaccio orada harcanan 2 yıl ve oynanan bir maç sonunda, Liverpool’a gelmiş.

1,90 cm boyunda iyi bir fiziğe sahip olan oyuncuya Allah kalecilik yeteneği vermemiş ama yine de dediğim gibi çok güzelde bakmış :D

Liverpool’dan sonra 1 sezon Mouscron’da oynayan oyuncu oradan Charleroi’ye geçmiş ve sırasıyla 26 ve 28 maç oynamış ki kariyerinde en çok yorulduğu yıllar bunlar :D kalecimizin..

İnternette 2007’den beri Rennes’de görünüyor ama geçen yıldan beri ses seda yok elemandan. Bu yıl Rennes kadrosunda görünmüyor toplamda da 25 maç oynamış zaten eleman..

Luzi’nin bu hayatına Dolce Vita diyorlar kıymetli Liverpoolseverler. Liverpool gibi bir takımda oynamış ki, dünyada kim bilir kaç kişinin hayallerini süslüyor o kırmızı forma :D 

Hiç yorum yok: