5 Mart 2011 Cumartesi

LIVERPOOL – MANCHESTER UTD. MAÇ ÖNCESİ (EPL)




İşte çok önemli bir maç kıymetli Liverpoolseverler..

İngiltere tarihinin en büyük takımıyla, ManU maç yapacak :) bu sezon kötüyüz tamam, kadro dar ve yetersiz, geçen maç kaybettik tamam ama bu ManU maçı ve biz kazanırız.

Son 21 maçta yalnızca bir beraberlik çıktı, Anfield’da son 2 maçı kazandık, son 6 maçta ise 5 galibiyet ve 1 beraberlik var.. EPL’de ManU bizi 20 kere yenmiş ki bu herhangibi bir takımdan daha fazla.. İki takım 155 Lig maçı yapmış ve Liverpool 52G, 60M ve  43B olmuş bu maçlarda.. Fergie ve King Kenny 20 kez karşılaşmış 7 maçı Fergie, 4 maçı Kenny kazanmış, son maç 1990’da Anfield’da 4-0 Kenny zaferi olmuş.


YER: Anfield

SAAT ve YAYIN: 15:30  Spormax


LIVERPOOL: Shelvey ve Kelly sakat kesin yok, Agger, Carroll ve Meireles şüpheli (bence hepsi oynayacak “mind games”) Son 9 maçta geçen hafta ilk kez kaybettik, ManU, Arsenal ve Chelsea’den 7 puan almışız ki bu EPL’de alınan en iyi puan, Üstümüzde ki takımlardan 19 puan almışız ki bu Sunderland’den sonra en iyi performans, Meireles Anfield’da son 4 maçta 3 gol attı.  Gerrard son 3 ManU  maçında 3 gol attı, ilk 10 takımdan hiçbiri bizi kendi sahamızda yenemedi, 

Muhtemel 11: Reina, Johnson, Agger, Carra, Wilson (Aurelio), Meireles, Lucas, Gerrard, Kuyt, Suarez, Carroll



MANCHESTER: Vidic cezalı, Anderson, Hargreaves, Evans, Valencia, Park sakat, Evra, Ferdinand ve Owen şüpheli.. Son 7 maçın 5 ini kazandılar, ManU  EPL’de en çok gol atan takım..

Muhtemel 11: Van der Sar, Smalling, Brown, O’Shea, Evra, Fletcher, Scholes, Nani, Giggs, Berbatov, Rooney


HAKEM: Phil DOWD 

2 yorum:

Adsız dedi ki...

liverpool bu sene bitti artık. arsenal de berabere kaldı. yenerseniz ne size ne başkasına sadece chelsea'ye yarar.

Shareef dedi ki...

ManU daha büyük düşman varsın Chelsea'ye yarasın biz gene de yenelim :D