18 Mart 2011 Cuma

LIVERPOOL 0-0 BRAGA MAÇ SONU (EL)



Elendik hakem kına yaksın kıymetli Liverpoolseverler.. Maç boyunca verilen ofsaytlar bir kenara (2. yarı Alan’ın pozisyonunda ofsayt çalınmadı mesela, ilk yarı bize habire bayrak kaldıran o adam, Alan’ınkini göremedi. Carroll’ınkiler daha ince pozisyonlardı oysa) sürekli kollarla, ellerle çalıştı adamlar. Hakem bunlara ses çıkarmayınca Liverpool’un sinirleri bozuldu giderek. İlk yarı Skrtel son adam Lima kendini yere atıyor faul verse kırmızıya kadar gidecek iş, hakem Braga’lının yanına geliyor kalk kalk diyor. Eğer kalk diyorsan ortada bir sarı kart vardır değil mi hakemi aldatmadan dolayı..

Neyse bunun için bir atasözü var ama söylemeyelim şimdi :D İlk yarının başında Carroll her kafa topunu aldı ki bu ilerisi için çok önemli bence, Kuyt ve Torres ile oyun sıkıştığında yada mağlupken uzun topu birinin kafasına atamıyorduk, şimdi yaparız :D Spearing çok iyi değil mi kıymetli Liverpoolseverler? Çok savaşıyor, sağ ayak sol ayak pas atabiliyor kısa yada uzun. Ha bir Gerrard değil ama alt yapıdan her gelen Gerrard olsa değil mi :D Hep söylüyorum bu çocuk 22 yaşında ve ManU’lu Fletcher’ın 22 yaşında ki halinden çok daha iyi..

Meireles çok çabaladı, Cole nispeten daha iyiydi önceki maçlara oranla.. Neyse kıymetli Liverpoolseverler, artık 4. lüğe bakalım :D

LIVERPOOL: Jose Manuel Reina, Glen Johnson, Danny Wilson, Jamie Carragher, Martin Skrtel, Leiva Lucas, Maximiliano Maxi Rodriguez (Jay Spearing, 75), Jose Raul Meireles, Andy Carroll, Dirk Kuyt, Joe Cole (David N'Gog, 75)


BRAGA: Artur Moraes, Angelo Moita Miguel Garcia, Manuel Azevedo Silvio,Alberto Junior Rodriguez, Afonso Santos Paulao, De Almeida Vandinho (Claudiano Bezerra Kaka, 74), Osorio da Costa Alan, Hugo Viana, Rodrigo Jose Lima (Albert Ze Meyong, 84), do Carmo Leandro Salino (Jose Marcio Mossoro, 89), Rocha Paulo Cesar

1 yorum:

Adsız dedi ki...

liverpool toparlanacak gibi değil. torres iyi kaçtı