27 Şubat 2011 Pazar

WESTHAM – LIVERPOOL MAÇ ÖNCESİ (EPL)




Kıymetli Liverpoolseverler maçsız geçen haftanın sonunda nihayet Liverpool’umuzu izleyeceğiz, bahtiyarız.

Rakibimiz ligin dibindeki West Ham, şahsen benim oynamak istemeyeceğim gibi bir rakip. Can havliyle saldıracaklardır. Olsun Liverpool’umuz evelallah kazanacaktır.

Liverpool Westham’a karşı son 4 maçı kazandı, son 17 maçta sadece 2008 de Ocak ayında bir kere yenildik, son 16 maçın 13 ünü de kazandık..

Cole ve Demba Ba zorlayacaktır bizim defansı, King Kenny’nin uzun defans hattı ve hatta 3 stoperli şablonu uygulaması olası, sezon başında Roy ile pek çok gol yedik bu şekilde Cezasahasının köşesine uzun adama kafa topu o indirsin gol. :D

Topun bizde kalması hayati bu durumda, daha yavaş ama daha güvenli oynarız diye tahmin ediyorum.


SAHA: Upton Park

SAAT ve YAYIN: 15:30 Spormax


WEST HAM: Collison ,Kurucz, Dyer, Keane, Stanislas ve  Upsonsakat kesin yok, Obinna ise şüpheli. Son 6 maçın sadece birini kazandılar ve bu periyottan 5 puan alarak çıktılar, en kötü iç saha galibiyet oranına da sahipler ilk10 da oynadıkları rakiplerine karşı, sadece 1 puan alabildiler 13 maçta. Hitzlsperger 100. maçına çıkacak EPL’de 99 u A.Villa’daydı. Kaleci Green golle sonuçlanan 5 hata yapmış ki bu EPL’de en kötü kalecilik demek (teneke kaleci :D) bize yenildikleri takdirde bu onların EPL’de 250. yenilgisi olacak.

Muhtemel 11: Green, Reid, Tomkins, Jacobsen, Bridge, Sears, Parker, Noble, Hitzlsperger, Cole, Ba


LIVERPOOL: Aurelio ve Shelvey kesin yok, Agger, Carroll, Gerrard , Johnson ve Kelly’nin durumları ise şüpheli. Ligde ve kupada 8 maçtır yenilmiyoruz (5G ve 3B), Bu maç King Kenny’nin 450. lig maçı TD olarak (248G, 113B ve 88M), Meireles son 6 maçta 5 gol attı Roy ile oynadığı 17 maçta ise 0, Lucas :D 17 dk 36 sn’de bir top kapıyor ve bu EPL’de en iyi top kapma istatistiği :D

Muhtemel 11: Reina, Johnson, Skrtel, Carragher, Kelly, Meireles, Aurelio, Lucas, Maxi, Suarez, Kuyt


HAKEM: Mark Halsey

Hiç yorum yok: