17 Şubat 2011 Perşembe

SPARTA PRAG – LIVERPOOL MAÇ ÖNCESİ (EL)




Kıymetli Liverpoolseverler kupa2’de bugün Çek cumhuriyetinde , daha geçen yıl Prag formasıyla futbolu bırakan eski futbolcumuz Berger’in memleketindeyiz..

Sakatlarımız çok, gençleri de kadroya katıp gittik ama sanıyorum istediğimiz skoru alıp döneriz Liverpool’a.. Coady, Sterling, Flanagan ve Robinson katıldı takıma. (Suso falan okul yüzünden gelememiş)

Sterling için bir bakıcı tutulmuş ve Prag’da her akşam yatmadan ödevlerini yapmak zorundaymış (Valla Kenny söylemiş) Kenny onun bu maç için kadroya katılmasını çok önemli buluyormuş, gelecekte ki Liverpool’un merkezinde Sterling’in olacağını düşünüyormuş..

Gerrard, Spearing, Carroll, Shelvey ve Agger sakatlarımız Carroll bildiğim kadarıyla takımla Prag’da ama.. Ümidimiz 4 gençten bir yada ikisinin sahada olması..


SAHA: Generali Arena

SAAT ve YAYIN: 22:05  Dsmart


PRAG: 2 aydır sadece 2 hazırlık maçı yapmışlar, Zenith’e yenilip, Diipro ile berabere kalmışlar. Bir ara Bursaspor’un da istediği en önemli oyuncuları Wilfred Bony’yi Twente’ye satmışlar..

Muhtemel 11: Kusnir, Repka, Brabec, Pamic; Sionko, Vasek, Matejovsky, Keric; Pekhart, Kweuke. 


LIVERPOOL: yukarıda ki sakatlarla beraber Suarez’de yok (ajax’la maça çıkmıştı) genç ve yedek ağırlıklı kadroyla mücadele ederiz. Cole oynar bence

Muhtemel 11:  Reina; Kelly, Carragher, Kyrgiakos, Johnson; Lucas, Fabio Aurelio; Kuyt, Meireles, Maxi; Ngog.



HAKEM: F. MEYER

Hiç yorum yok: