12 Şubat 2011 Cumartesi

LIVERPOOL – WIGAN MAÇ ÖNCESİ (EPL)



Liverpool’un güneşli günlerinden merhaba kıymetli Liverpoolseverler, Liverpool’un içimizi ısıtan bu güneşli günleri bizatihi güneşin kendisinden değil lakin, birkaç zamandır Dalglish’in ışıldamasından tabi..
4 maçlık galibiyet serimizi 5 maça çıkarmayla aramızda sadece yarına kalan zaman var evelallah..

Kıymetli Liverpoolseverler şu an  Martinez’in yerinde olmak istemem, bir düşünün :D 3 stoperle mi çıkar yoksa 2 mi?  Suarez oynar mı? Peki takım çift forvet oynar mı? O bunları düşünedursun, biz istatistiklere bakalım..

Wigan’a 11 maçta sadece 1 kere yenildik, şu şekilde  7G, B3 ve M1..


SAHA: Anfield 

SAAT ve YAYIN: 16:30  Yayın yok 


LIVERPOOL: Spearing, Carroll ve Shelvey kesin yok, Cole, Gerrard, Skrtel ve Kelly’nin hafif sakatlıkları vardı oynayıp oynamayacakları belli değil.. Eylül 2007’den beri yarın kazanırsak 5 maç üst üste ilk kez kazanmış olacağız. 398 dk dır gol yemiyoruz en son Everton maçında gol yemiştik. Meireles aldı yürüdü 5 maçta 4 gol attı.. King Kenny geldiğinde sezon başlamış olsaydı şimdi lider olacaktık,

Muhtemel 11: Reina, Johnson, Carra, Agger, Aurelio, Lucas, Meireles, Gerrard, Maxi, Kuyt, Suarez



WIGAN: Caldwell’ın ve Mc carthy’nin oynayıp oynamayacakları maç saatinde belli olacak.. Wigan 2009’dan beri üst üste 2 maç kazanamamış, ilk 10 içerisinde ki takımlarda oynadığı 13 maçın sadce birini kazanmışlar..

Muhtemel 11: Al Habsi; Boyce, Gohouri, Alcaraz, Figueroa; N’Zogbia, Diame, Watson, McCarthy, Moses; Rodallega



HAKEM: Kevin Friend

Hiç yorum yok: