2 Şubat 2011 Çarşamba

LIVERPOOL – STOKE MAÇ ÖNCESİ (EPL)



Karışık bir transfer son günü geçirdikten sonra bugün stoke karşısında yeni takımımızı (sadece 1 oyuncu değişti ama :) olsun) görücez.

Ian Daglish, King Kenny ile konuştuğunu ve değişik fantastik bir takım olacağımızı söyledi hücumda ama son 2 maç gibi oynasa bu sezon bize yetecektir, zira King Kenny yazın da patronların para harcayacağını söyledi..

Takımın rotasyonundan 2 parça gitti kıymetli Liverpoolseverler ve 2 parça eklendi. Gidenlerin (torres ve Babel) yaş toplamı 50, gelenlerin (Carroll ve Suarez) 46, gidenlerden gelen meblağ 56,0 M £  ve gelenlere ödenen 58,0 M £, gidenlere ödenen maaş 9,25M £ ken gelenlere ödenen 7,0M £  her ihtimalde Liverpool karda yani.. Neyse maça geçersek eğer :D

Stoke bu maçı kazanırsa 54 yıldan sonra ilk kez olacak bu, 54 yıl önce bu olduğunda iki takımda 2. ligdeydi zaten :)  ama şöyle bi sıkıntı var kıymetli Liverpoolseverler son 26 yılda Stoke Anfield’da sadece 2 puan alabilmiş.. Bu iki takım arasında ki 122. maç olacak kalan maçlarda 61G, 27M ve 33B almış takımımız..


SAHA : Anfield

SAAT VE YAYIN: 22:05  PL TV


LIVERPOOL: Carroll sakat, Carra, Spearing ve Lucas’ın durumu şüpheli.. Suarez ilk maçına çıkıyor ve çok heyecanlı.. (her konuşmasında hayalim gerçek oldu diyor :D) Bu yıl için en yüksek sıradayız 7. likle Şubat ayında en kötü sıramız ise 1993 yılında 12. lik miş. Anfield’da 24 puan toplamışız ki bundan daha iyi iki düşman var ManU ve Chelski :D 

Muhtemel 11: Reina; Johnson, Carragher, Agger, Kelly; Lucas, Meireles, Kuyt, Gerrard, Maxi; Suarez (Ngog)



STOKE: Higginbotham sakat, Shawcross cezalı, Pullis 100. maçına çıkıyor, Tuncay’ı izleyemeyeceğiz sattılar..

Muhtemel 11: Begovic; Wilson, Huth, Faye, Collins; Walters, Diao, Delap, Etherington; Carew, Jones.  



HAKEM: Anthony Taylor

Hiç yorum yok: