5 Şubat 2011 Cumartesi

CHELSEA – LIVERPOOL MAÇ ÖNCESİ (EPL)



Kıymetli Liverpoolseverler, hainin takımına karşı yarın bir sınav vericez.. Umudumuz odur ki bu maçı kazanalım ve kupa kazanma hevesini (adı lazım değil) bizde bir sekte vuralım..

Bu maçı kazanırsak iyiden iyiye rüzgarı da arkamıza alırız kıymetli Liverpoolseverler, 5. likte cabası..

Son 6 Stamford maçının 5 inde Liverpool gol atamamış, dahası kıymetli Liverpoolseverler o atılan 6. maçta ki golü de Bosingwa atmış.. Liverpool oyuncuları 9 saat 57 dakikadır Stamford’da gol atamıyormuş son golü Cheyrou atmış :D (bir de Torres, torres diyoruz kifayetsiz)

2004’den beri 27 maç yapmışız 8G, 12M ve 7B şeklindeyiz.. Son 7 Lig maçında attığımız bütün golleri de Chelski’liler atmış (6 Torres, 1 Bosingwa) ayrıca son 4 maçta 2-0 bitmiş. (dolayısıyla yarın 2 daha atıcaz)


SAHA: Stamford Bridge

SAAT ve YAYIN: 18:00 Spormax


CHELSEA: Alex, Benayoun ve Zhirkov sakat.. Cezalı yok, Torres (the Judas) ilk maçına çıkacak, David Luiz’de oynayabilir.. Son 3 maçlarını kazandılar, Drogba son 6 maçta 5 gol attı bize (evlerden uzak)..

Muhtemel 11: Cech; Bosingwa, Luiz, Terry, Cole; Lampard, Mikel, Essien; Anelka, Torres, Drogba



LIVERPOOL: Carroll ve Spearing sakat, Cole ve Poulsen şüpheli.. Eylül 2009’dan beri arka arkaya 4 maç kazanamamış takımımız eğer yarın kazanırsak bunu egale edicez (inş), Son 5 maçta 10 puan aldık ki bu civarda puan alan sadece ManU var EPL’de, Son 3 maçı kazandık ve gol yemedik, son 4 maçta Meireles 3 gol attı..
Kıymetli Liverpoolseverler yazmadan duramıcam, bana kalırsa Chelsea bu kadro ile çıksın maça biz rahat kazanırız..

Muhtemel 11: Reina; Johnson, Skrtel(Carragher), Agger, Kelly; Lucas, Gerrard, Meireles, Maxi; Kuyt, Suarez


HAKEM: Andre Marriner

5 yorum:

AliArslan1892 dedi ki...

BetClic, 12bet.com ve 188.bet'e göre maç bizim. Abi, ben Chelsea'nin gerek mental, gerekse kondisyonel anlamda hazır olmadığını gördüm, her ne kadar 1-1 bitse de FA Cup'ta Everton onları ezdi resmen. Ayrıca onların futbolcu maaşlarındaki dengesizlik bazı oyuncularını isyana teşvik ediyor. Bizde ise çok şükür artık finansal bi problem yok. Sadece Drogba'yı marke etsek bize yeter. Maça iyi başlarsak devamı çok güzel gelir bence. Skor tahminim 0-2 (Kuyt ve Suarez atar golleri.)

Adsız dedi ki...

hainin takımı nedir arkadaş ya.. nası bi üslup bu. adam istediği yere gider nedir bu düşmanlık... kurulduğundan beri ligde şampiyonluk yaşamayan takımda niye dursun adam. gayet iyi bir tercih yaptı.

Shareef dedi ki...

@Ali katılıyorum sana biraz şansla'da süper olacak..

@Adsız, arkadaşım adını yaz kimseye sövmüyoruz burada korkma.. Torres'ten nefret etme hakkımıza niçin saygı göstermiyosun.. Bütün dünya liverpool'luları küfür ediyor, dahası futbolseverlerinin bir çoğu da.. Bizde öyle bişey var mı ? Bırakta hain diyelim değil mi :) Bizim için öyledir haindir.. senin için candır ciğerdir.. hayırlısı olsun

winston barian dedi ki...

tabi ki kedinin uzanamadığı ciğer ilişkisi gibi tınlayabilir ama torres gidince insan düşünemeden edemiyor, belki de iyi yaptı diye. işin duygusal yönü ayrı, kalsaydı legend olurdu sahada yürüyemeyecek halde olsa da omuzlarda dolaştırılırdı. Ama işin daha mantıklı yönü, geçirdiği 3,5 senede hızı, gücü ve bitiriciliği gözle görülür oranda azaldı. Bu yaşlılıktan değil elbette. artık yalama olan diz arkası sakatlığı, defans oyuncularının gittikçe gaddarlaşan savunma taktikleri ve senede 50 maç üstü programı. Torres zaten 1 senedir bunu düşünüyordu belki. Bu tempoyla 28inde futbolu bırakmaktansa o kendi sağlığını düşünerek uzun vade planı yaptı. Şimdi Chealsea'de en az 2 sene 25 gol üstü oynayacak, belki champs lig finali görecek, ama sakatlığı peşini bırakmayacak. Önce man. city. oradan belki italya ve ver elini vicente calderon!
hoşçakal torun!
bize çok büyük mutluluklar yaşattın.

Shareef dedi ki...

Haklı olabilirsin ama ben ondan yine de (sakatlık olarak değil) ama perfomans olarak Owen gibi bekliyor ve diliyorum :D parası da yanına kar kalır olalla ve 2 çocuğuyla