18 Ocak 2011 Salı

TRANSFER DEDİKODULARI




Kıymetli Liverpoolseverler, çok şükür King Kenny’nin gelişiyle kurtulduk Huth Liverpool’da, Cole için 20M £ gibi haberlerden..

Devre arasında ne yaptı takımımız ona bakalım öncelikle, Türk kaleci Yusuf Mersin U17 takımına katıldı, Eccleston Charlton’a, Mavinga Genk’e ve Saric Vitesse’ye kiraya verildi sezon sonuna kadar. Ayrıca Cole’un WestHam’a kiraya verilmesi de gündemde..

Şu anda transfer dedikoduları 5 oyuncu çevresinde dönüyor. Van Bommel, Suarez, Young, Warnock ve Downing.. Bu kadar az isim geçiyorsa bunlar kesin ilgilenen futbolculardır zannımca..

Bugün Van Bommel’in menajeri, Liverpool’un ilgisini biliyoruz ama Van Bommel’le ilgilenen başka takımlarda var diye konuşmuş. Eğer ortasaha da 3 oyuncu oynatacaksak bence alınmasında fayda vardır.

Sol tarafta ki sıkıntımız herkesin malumu, sezon başında orayı emanet etmeyi düşündüğümüz ve 2010DK’da beni çok umutlandıran Jovanovic kifayetsiz çıktı. Sanıyorum uygun bir teklifte elden çıkarılacak Trabzon bu konuda çok istekliydi. Buraya düşündüğümüz oyuncu ilk planda Downing, Middlesborough’da Tuncay ile iyi işler yapıyordu bu kardeş ama Villa’ya taşınınca bir sakatlık geçirdi piyuu öyle böyle değil, kendini toparlama aşamasında.. Fakat bizim sol kanat o kadar feci durumda ki Downing sadece sol bacağını getirse yararlı olur o kadar yani.. :D Burada oynayabilecek diğer alternatif ise Young onu yazmaya gerek duymuyorum çünkü her blog ahalisinin hayali ..

Sol bekte bildiğiniz gibi Johnson var :D Sadece bizim blogun değil bütün Liverpool’un derin bir aşkla bağlı olduğu Paul The Süt Oğlan Konchesky’de bu bölgede ki alternatiflerden, diğeri ise demir adam Aurelio.. King Kenny sağolsun Johnson’ın burada tek kalmasına razı olmadı :D ve kendi toprağımızdan yetişme gurbet elde fiyatını 7M £ kadar çıkarmış (Villa bu fiyata almıştı) Warnock kiralık ve satın alma opsiyonuyla takımımıza dönebilir. Houllier’in hemen hiç yararlanmadığı oyuncunun Liverpool’a dönmekten mutlu olacağı konusunda kimsenin şüphesi yok..  

 Son olarak forvette Torres’in bu kadar yıpranmasının önüne geçme düşüncesinde olan King Kenny Ajax’tan Suarez’i takımımızın forvet hattına ekleme derdinde.. 3-4 gündür o kadar çok yazılmakta ki bu mesele haber takip etmeden başımız döndü. Spurs’ün bu oyuncuyla ilgilendiği de söyleniyor ama Suarez tercihini Liverpool’dan yana yapmış. Malum burada İspanyolca konuşabilen bir futbolcu güruhu var :D Bu transferin olmasında Babel’in de yardımlarını göreceğiz kıymetli Liverpoolseverler. Babel bu transfer olursa sezon sonuna kadar satın alma opsiyonu ile kiralanacak Ajax’a..   

Hiç yorum yok: