28 Ocak 2011 Cuma

SUAREZ REDS OLDU




Kıymetli Liverpoolseverler gururla duyururuz ki SUAREZ LIVERPOOL’da..

Başından beri Liverpool sadece birkaç oyuncu üzerinde duruyordu bildiğiniz gibi ve bu sabah itibariyle Suarez’in menajeri Carrie Baird tweeter’dan “İki takımın yetkilileri dün bütün gece görüşmeler yaptılar bu sabah tekrar bir araya gelecek” tweet’ini atınca tekrar umutlandık öyle ya koskoca (evet yine o seviyelerdeyiz en azından moral olarak :D) Liverpool bu kadar görüşme yapıyorsa o oyuncuyu alacaktır..

Üzerinize afiyet biraz rahatsızım birkaç gündür. Yine de PC başında gelişmeleri izlerken yaklaşık 3 saat önce Suarez’in açıklaması düşünce internet’e (ilgilenen buradan bakabilir) biraz uzanayım bari dedim.. Uyandığımda ise Liverpool’un resmi sitesinin o güzel haberler sayfasını gördüm :D

Suarez için ödenen miktar 26,5M £ bana kalırsa (ki kardeşim bana cimrisin der) ben FM’de bile ona bu parayı vermem. Fakat bu fiyata çıkan Comolli ve Kenny olunca inanın kıymetli Liverpoolseverler hiçbir endişem kalmadı. Öyle ya bu adamlardan biri Gareth Bale’e 17 yaşında 5M £ verdi, diğeri ise Barnes’ları Rush’ları gördü yani kaliteli futbolcudan anlarlar. Kaldı ki Dünya Kupasında bence Forlan’la birlikte harika bir performans göstermişti ve benim gözümde Hollanda ligi golcüsü etiketini yırtıp atmıştı..

Benim anladığım kadarıyla, Suarez Liverpool’a Torres’in yerine/alternatifi olarak değil yanında oynasın diye alındı. (Bir taraftara Torres bugün Chelsea teklifiyle ilgili kulübe sadığım demiş) .. Yanlış bakıyor olabilirim ama Liverpool şuna yakın oynayacaktır.

Reina
Kelly- Skrtel-Agger-Johnson
Lucas-Gerrard –Meireles
Kuyt-Torres-Suarez

Charlie Adam, N’zogbia ve Warnock kaldı şimdi, bence N’Zogbia zaten olmayacak Adam için ikinci teklifte reddedildi ama her şey olabilir, Warnock alınacaktır.

Güzel günler yakın kıymetli Liverpoolseverler..

3 yorum:

flyingdupe dedi ki...

süper transfer bence.
oyuncu kalitesinden çok, repütasyon açısından, "ayaktayız" mesajını veriyor olması açısından güzel transfer.
leblebi gibi gol atamaz muhtemelen hollanda daki gibi ingilterede ama , sanıyorum oynayacağı pozisyonda o olmayacak zaten.

Shareef dedi ki...

Kesinlikle.. Bu adamı almakta önemliydi öyle ki sene başında yazmışlığım var bu adamı biz alamayız diye :D Güzel günler yakın diycez ama Torres'de böyle yaapmasaydı

onurkarakose dedi ki...

Iyi transfer.. Bu sezonu bos gecmemiz, onun takima daha rahat adapte olmasi acisindan da iyi oldu.. Torres'i de Chelski'ye en az 80 milyon pound civari bir meblaga satip, Andy Carroll'i 30 milyon pound'a alirsak, cok onemli bir is basarmis oluruz.. Cok basarili olmasina karsin eski formundan uzak, ve daha da onemlisi, muzmin sakat bir oyuncuyu bu fiyata satip, cikista olan 2 oyuncu almis olup, 25 milyon pound civari bir parayi da arti hanemize yazmis olacagiz.. Keske Lukaku'yu da alabilsek..