12 Ocak 2011 Çarşamba

BLACKPOOL – LIVERPOOL MAÇ ÖNCESİ (EPL)




King Keny ilk EPL maçına çıkıyor kıymetli Liverpoolseverler.. King Kenny ile birlikte hava çok değişti Lİverpoool’un kırmızı yakasında, futbolcular teker teker King kenny’ye olan inançlarını ve saygılarını belirtiyor. Bunun yanında (kim ne derse desin) ManU maçında oynanan Roy zamanına göre daha kişilikli oyun ilerisi için umutlanmamızı sağlıyor.

Yararsız istatistikleri verirsek eğer, Blackpool ile son zamanlarda oynadığımız 4 maçı da kazanamamışız, üstelik bunlardan 2 sini Blackpool kazanmış. :D En sonuncusu 1964’te ama :D


SAHA: Bloomfield Road

SAAT ve YAYIN: 22:00 Spormax


BLACKPOOL: Basham, Carney, Clarke, Gilks, Martin, Harewood  sakatlık ve milli maçlar sebebiyle yok. Blackpool iç saha galibiyet oranında EPL’nin en kötüsü durumunda DJ Campbell dışında 27 Kasımdan beri gol atan yok Ligde (ki oda sadece 4 gol atmış), ama ilk golü attıkları 9 maçta da yenilmemişler (7G ve 2B) yani Dj Campbell gol atmazsa en kötü beraberlik :D (Roy olsa rahmetlik bu rekoru da kırardı ya)

Muhtemel 11: Kingson, Eardley, Cathcart, Evatt, Crainey, Vaughan, Campbell, Adam, Phillips, Varney, Taylor-Fletcher


LIVERPOOL: Webb mağduru Gerrard 3 maç yok bu ilki olacak, Carra ve Spearing yok (Spearing bugün Reserve maçında oynadı), Cole, Johnson, Konchesky şüpheli. Liverpool son 4 deplasman maçının 3 ünü kaybetti, son 10 deplasman maçının da 7 sini kaybetti bu 1957’den beri en kötü derece (fark ettiyseniz Roy ile beraber bütün istatistikler  1950’ler le karşılaştırılır oldu) Kenny 4527 gün sonra bir EPL maçına çıkıyor, Liverpool ile bir EPL maçına çıkmayalı ise 7278 gün olmuş durumda ve Liverpool’u bıraktığında 5 maçtır yenilmeyen bir takım vardı.

Muhtemel 11: Reina, Kelly, Skrtel, Agger, Aurelio, Kuyt, Meireles Shelvey, Lucas, Maxi, Torres


HAKEM: Michael Oliver 

Hiç yorum yok: