5 Ocak 2011 Çarşamba

BLACKBURN – LIVERPOOL MAÇ ÖNCESİ




Bu gece Blackburn ile oynuyoruz kıymetli Liverpoolseverler fakat inanın şu sıralar en önemli hadise bir an önce Roy’un kovulması.. Düpedüz takım dağılmanın eşiğinde, Agger oynamazsam durmanın anlamı yok diyor bir taraftan (hemen Spurs ve Arsenal fiyat sormuş).. Sonra Roy’un açıkça eleştirdiği oyunculardan olan Johnson için Spurs ile gizli pazarlıklar yapılıyor teklifi kabul ediliyor. Allah’tan Johnson Liverpool’dan ayrılırsam ülke dışına giderim diyor ve kabul etmiyor bu teklifi.. Hicks ve Gillet kazmalarından daha kötü bir şey gelmez derken başımıza..

Yönetim uyuyor heralde çarşambaya kadar kovulacaktı güya Roy, şimdi de ManU maçına kadar diyor. Bu gerizekalı adam o maça çıkıp bir de domates surat Fergie’ye bağlılığını bildirmesin artık.

Blackburn son 20 maçta sadece 1 kez yenebilmiş bizi, son 7 EPL maçında da yenilmemişiz, ama ROy için bunlar sorun değil tabi son 2 maçımız bunlara örnektir. 33 maçta 16G, 11B ve 6M var.

SAHA: Ewood Park

SAAT ve YAYIN: 22:00 Yayın yok

BLACKBURN: Andrews, Grella, Hanley, Jones, N'Zonzi, Roberts, Robinson sakat  Emerton Asya kupasında, Kalinic 2 maç cezalı. Son 2 maçtır kendi sahalarında kazanamıyorlar Kean yönetiminde (Roy düşenin dostudur :D) Defans oyuncuları 6 maçta gol atmış ki bu EPL’de bu sezon birinciler demek,

Muhtemel 11: Bunn; Salgado, Samba, Nelsen, Givet; E Diouf, Dunn, Pedersen, Hoilett; M Diouf, Benjani


LIVERPOOL: Carra ve Spearing ve Meireles yok, Torres ve Gerrard Roy’un söylediğine göre dinlendirilebilir bir ihtimal. 2010’da oynadığımız 18 deplasman maçının yalnızca 2 sini kazanmışız. Roy Blackburn ile oynadığı 6 maçın yalnızca 2 sini kazanmış (bu adamın üstünlük kurduğu bir takım yok heralde), Gerrard’ın gol ve asistlerini çıkarırsak EPL’de 19. Sırada olurmuşuz (roy dinlendirecek :D) Torres 4 Lig maçında Blackburn’e 5 gol atmış (roy dinlendirecek :D sahaya U17 ile çıksın bari)

Muhtemel 11: Reina; Johnson, Skrtel, Agger, Aurelio; Kuyt, Lucas, Gerrard, Maxi; Ngog, Torres

HAKEM: Andre Marriner

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Blakburn deyince geçen 2 sezon evvelki 4-0 lık maç geliyor aklıma.Agger in o füzesini hala unutabilmiş değilim.Agger atsın bugün bir tane.
MOTM

Shareef dedi ki...

Roy gitsin de :D kim atarsa atsın

fizyoterapist dedi ki...

adam deplasman fatihi yaa :D görün bakın hem as kadroyu dinlendirecek,hem ateş gibi gelecek vaad eden sütoğlan gibi oyuncularla,hem de o müthiş taktik teknik dehasıyla 3 puanı en az 3 farklı skorla koparacak..haha artık iyice dalgaya vurdum..napim?

adios dedi ki...

bu roy amca sayesinde ilginç ilginç küfürler uyduruyorum.yahu tamam muhteşem bir teknik direktor olmayabilirsin , büyük klübü kaldıramayabilirsin , ama insanda gurur olur ya yerinde olsam çoktan istifa etmiştim.

Shareef dedi ki...

Adam 1000 kere söyledi istifa etmem diye :D yakalamış bırakmıyor tabi :D