10 Kasım 2010 Çarşamba

WIGAN – LIVERPOOL MAÇ ÖNCESİ (EPL)




Chelsea galibiyetiyle sanki İstanbul’a bile bahar getirdi kıymetli Liverpoolseverler.İnsanlar birbirini seviyor, hayvanlar koşuşuyor hatta dünya barışı bile olabilecek gibi gibi geliyor :D
 Liverpool arka arkaya oynadığı 4 maçı da kazandı ki bu yıl 2 yi göremiyorduk. John Barnes Liverpool Ro ile ileriye gidecek dedi. Comolli harıl harıl oyuncu arıyor. (PSV’den Jonathan Reis’i alacak oluyorlar ki gol attıkça bize süper başlıklar çıkar :D ) 4. İle aramızda 5 puan fark kaldı. Arsene Wenger Liverpool hala şampiyon olabilir diyor.
Maça gelirsek, Wigan ile EPL’de 10 kez karşı karşıya gelmişiz bu maçlarda durum 7G, 1M ve 2B şeklinde.. Wigan TD Martinez Liverpool ile oynamak için kötü bir zaman demiş, Torres deplasmanlarda 40 maçta 16 gol atmış. Anfield’da ise (sıkı durun, geliyor) 47 maçta 44 gol atmış durumda.. (Fernando Torres Liverpool’s number nine)

SAHA: DW Stadium

SAAT ve YAYIN: 21:45 Maalesef o saatte Manchester Derbysi var.

WIGAN: Gohouri cezalı, Boyce, McCarthy, Pollit sakat. Bu sezon sadece 8 gol atabilmiş durumdalar, Son 8 maçta sadece wolves’ı yenebilmişler. Martinez’in Wigan başında bu 50. Maçı..

Muhtemel 11:  Al Habsi; Stam, G Caldwell, Alcaraz, Figueroa; N’Zogbia, Diame, Thomas, Gomez; di Santo, Rodallega.

LIVERPOOL: Liverpool arka arkaya 3 maç kazanmayalı 14 ay olmuş, Agger, Cole ve Soto sakat. Deplasmanda sadece Burnley ve Bolton’a karşı kazanmışız lakin..

Muhtemel 11: Reina; Johnson, Carragher, Skrtel, Konchesky; Meireles, Gerrard, Lucas, Maxi; Kuyt, Torres.

HAKEM: Peter Walton

Hiç yorum yok: