6 Ekim 2010 Çarşamba

SAVAŞ BAŞLADI



Savaş başladı kıymetli Liverpoolseverler..

Saflar sıklaştı, gece yarısı resmi site bir duyuru yayınladı.. Kulübün harika 2 teklif aldığı yazılırken, takım sahipleri yüzsüz heriflerin Christian Purslow'u ve Ian Ayre'yi görevinden alıp yerlerine kendi adamlarını (biri Mark Hicks) koyma girişimi de( anladığım kadarıyla) şikayet edilmiş ve takibat altına aldırılmış..

Bildiğiniz gibi daha önce takım sahipleri yüzsüzlerin kulübü  tekrar borçlandırma  girişimi 2 ye karşı 3 oyla geri çevrilmişti. Artık 6 Ekimde olduğumuza göre kulüp sahibi yüzsüzlerin bugünden itibaren 282M £ ödemek için 10 gün süreleri var. Bu parayı bulamadıklarından yönetim kurulunda çoğunluğu ele geçirip kulübü tekrar borçlandırma yoluna gitmeye çalışacaklardı, bu şu an için püskürtülmüş durumda..

Duyurunun sonunda Broughton, Ayre ve Purslow'un kulübü satmak için hala çalıştıkları bildirilmiş ki.. Yüreğimize su serpen burası.. Ayrıca bir başka güzellikte Bu adamların istediğinden çok daha düşük bir fiyata kulübün satılacak olması :)

Bir tarafta yönetimin yarısı, resmi site, futbolcular ve taraftarlar, diğer tarafta Hicks ve Gillet denen ........... (boşluğu siz doldurun :) ) ve aileleri..

Klon savaşlarından sonra en büyük savaş başladı kıymetli Liverpoolseverler resmen.. Karanlık taraf bu sefer aynı zamanda aptal olduğundan yenilgi kaçınılmaz..  

Son olarak Hücum marşımızı söyleyelim hep beraber

When you walk through a storm,
hold your head up high and dont be afraid of the dark. 
At the end of a storm
theres a golden sky 
and the sweet silversong of a lark.
Walk on through the wind, 
walk on through the rain,
though your dreams be tossed and blown. 
Walk on Walk on with hope in your heart
and you'll never walk alone, 
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Hiç yorum yok: