11 Ekim 2010 Pazartesi

MAHKEME YARIN



Liverpool’un satışının görüleceği dava yarın 10:30’da başlayacak..

Taraftar şu an RBS,NESV ve Liverpool ile Hicks ve Gillet olarak gözüküyor.

Hicks ve Gillet satışın yasal olmadığını çünkü Purslow ve Ayre’nin yönetim kurulundan çıkarılarak yerlerine başkalarının atandığını  söylüyor.

Broughton’ın güvendiği argümanlar ise Hicks ve Gillet’in Broughton’u Yönetim kurulu başkanı yaparken RBS’ye verdiği taahhütler ve yetkiler. RBS’de satışın onaylanması yönünde taraf…

Reina 9 puan silinmesinin problem olmayacağını küme düşme gibi bir durumun söz konusu olmadığını söyledi..
Dawson Avukatlık firmasından Bernd Ratzke’ye davanın muhtemel ne olacağı sorulduğunda uzun bir makale ile cevap vermiş ve kulübün borçları ve ödeme planı gözetildiğinde 2006/172 tarihli yasaya göre (kardeşim ne işlere daldık :D ) Broughton’ın hareketi doğru olarak kabul edilecektir diyor. Bu madde de İyi niyetle kulübün başarısı için yapılan girişim üyelerin tamamı tarafından kabul edilir gibi bir şeyler var.

Ayrıca Ratzke Ayre ve Purslow’un yönetim kurulundan çıkarılma işleminin RBS ile yapılan antlaşmalara dayanarak pek mümkün olmadığını söylüyor.

Yarın öğleden sonra karar açıklanır ve bizde görürüz ne olacak 9 puanımızın da silinmesine giden bir yol mu yoksa, birkaç gündür yazıldığı gibi ara transferde Kaka, Dzeko gibi alacağımız mı konuşulacak.. 

Hiç yorum yok: