6 Ekim 2010 Çarşamba

AMERİKAN SIĞIRLARI KAYBETTİ / LIVERPOOL SATILDI



Resmi site açıkladı, kulüp Boston Red Socks takımınıda elnde bulunduran New England Sports Ventures grubuna satıldı.

İnternet araştırmam da grubun çok kapsamlı spor yatırımları olduğunu gördüm. Fakat beni tek endişelendiren grubun Amerikan olması, bu adamlar çok anlamıyorlar maalesef futbol işinden..

3 yorum:

fizyoterapist dedi ki...

Şerif abi dün gece uykunuzdan fedakarlık edip güzel bize güzel haberler vermek için saatlerce bilgisayar başında oturmuşsunuz anlaşılan..teşekkür ederiz.benim internet erşimim ancak belli saatlerde oluyor(malum KYKda kalıyorum.11.00da hayat bitiyor burda)yoksa inanın sizi yalnız bırakmazdım :)
-gelişmeleri yeni öğreniyorum ve size 2 sorum olacak;
birincisi şimdi tamamen hicks ve gilletten kurtulduk mu?yani bundan sonra ne bir oy haklarıne de yönetimde ona veya buna burunlarını sokmak gibi bir durum olup olmadığı..
ikincisi satışa itiraz hakları filan var mı?aslında sözü bayağı uzattım yani kabus tamamen bitti mi?:D

Shareef dedi ki...

Anladığım kadarıyla, kabul etmeleri bekleniyor. (Mahkemelik bir durumda var heralde) Başkan kabul etmeliler en doğrusu bu diyor.. Ama çok zarar ettiler bu satıştan itiraz etseler bile kendileri satamayacaktır. Herşey bizim lehimize cuma güne kadar EPL'de onaylarsa bu iş biter.. :D Öyle de böyle de kazandık :D

fizyoterapist dedi ki...

Yeni yatırımcılar kısa vadede kar etmek gibi bir amaçla gelecek kadar aptal olmazlar herhalde.Takımın durumu ortada her alanda dibe ulaşmış durumdayız.Öncelikle takıma(yeni transferler) ve kulübe(yeni stad) birşeyler verip uzun vadede kazanımlar beklemelidirler.Buna yanaşmayacak olsalar neden gelsinler ki?Çünkü kısa vadede kar etmek için Liverpool un hiçbir çekiciliği yok.Onlar da bunun bilincindedir diye umut ediyorum.