11 Eylül 2010 Cumartesi

BIRMINGHAM – LIVERPOOL MAÇ ÖNCESİ (EPL)





















Milli maç arasından sonra nihayet lig başlıyor.. Takımımız Rafa döneminde hiç yenemediği Birmingham karşısında galibiyet arayacak..

İzin verirseniz yararsız istatistiklerle sizi boğmak istiyorum bu bölümde, Son 6 maç berabere bitiyor, iki takım 114 maç yapmış Liverpool 56 galibiyet almış, Birmingham 29 ayrıca 29 maçta berabere bitmiş (bugünde 30 olur :) )

Birmingham güzel transferler yaptı aslında bu yıl Dünya Kupasında izleyip sevdiğimiz Şili milli takımından Beausejour, Çek futbolcu (Fm’de alırım genelde :) ) Jiranek, Sırp futbolcu Zigic gibi.. Bunun ışığında ve Liverpool’da devam eden kaos ortamında bakalım neler yapacak futbolcular..


SAHA: St Andrew’s


YAYIN: Spormax 18:00


BIRMINGHAM: Lig’de 6. sıradalar 5 puanları var.. Yeni transferlerle bence bu civarda da bitireceklerdir ligi (6-10 arası) Hleb, Philips, Parnaby sakat, Cezalı oyuncuları yok. Kendi sahalarında 16 maçtır yenilmiyorlar, bunun yanında Torres’in gol atamadığı iki takımdan biri kendileri, bunun yanında geçen sezon kendi sahalarında sezon boyunca sadece 32 gol atmışlar ki açık ara liderler bu alanda :)

Muhtemel 11: Foster; Carr, Johnson, Dann, Ridgewell, Larsson, Gardner, Ferguson, McFadden, Bowyer (Zigic), Jerome


LIVERPOOL: Kuyt sakatlandı maalesef, bunun yanında 2 yıldır sakat olan Aurelio yine sakat. N’gog maça yetişebilecek gibi ama şüpheli oda.. Cole’un cezasının son maçı ama yalancı Koscielny bugün maça çıkıp gol de attı.. Son 10 deplasman maçının sadece birini kazandı takımımız, bunun yanında bu maçlarda 8 gol attı (Burnley’e 4) ve 13 gol yedi :)

Muhtemel 11: Reina, Johnson, Carra, Skrtel, Konchesky, Maxi, Jovanovic, Poulsen(Pacheco), Meireles, Gerrard, Torres


HAKEM: Mark Halsey

3 yorum:

Adsız dedi ki...

-Aurelio ya bulaşmayın.Sahada görürseniz o zaman bir şeyler arayın etrafta ne garip tuhaflık nerede gibi.:D
-06-07(emin değilim) sezonunda kupa maçında onları deplasmanda 0-7 yenmiştik.Gerçi o günden bugüne çok şey değişti.
-Zorla 2-1 alırız.
motm

Shareef dedi ki...

V_Benim aklımdan da o geçiyor belki 3-1

AliArslan1892 dedi ki...

gol yemeyiz abi