22 Haziran 2010 Salı

HALL OF FAME























Adaylardan şu yazıda bahsetmiştik, o sonuçlanmış efendim, yukarıda resimlerini gördüğümüz 2 oyuncu seçilmiş. Bence de en iyi seçim olmuş. Gerrard ve Torres nasılsa bir şekilde girecekler bu listeye bir tek Alonso için kötü oldu..

10 yorum:

fizyoterapist dedi ki...

evet isabetli seçim olmuş :) bence alonso için de iyi oldu :P :D geçen yıl real için bizi bir kalemde sildi çok kırgınım ona..

Shareef dedi ki...

Bir de nasıl el üstünde tutuyorduk değil mi Alonso'yu :(

Hyypia'yı onurlandırmak lazımdı zaten.. Rafa çok ısrar etmiş gitme diye O daha çok oynamak için gitti ama, haklıydı..

footballMovement dedi ki...

http://www.footballmovement.com/liverpool-hall-of-fame.htm

burdan yola çıkarsak Liverpool'da hoca seçiminde Dalglish'in ne kadar isabetli bir karar olacağı ortada :o) Biz ne düşünüyorsak o ve onun gibiler aynını düşünüyor.

Tahminim ve dileklerim tuttu...

Hilmi...

Shareef dedi ki...

Hilmi hocam sizi takip ediyoruz :D Dalglish konusunda da Allah gönlünüze göre versin .. :D

oğuzhan dedi ki...

siz Alonso'ya giydirmişsiniz, ben de Rafa'ya giydiriim.Zamanında Barry Barry diye yırtınarak Alonsoyu küstüren, Barry'i alamayınca da sanki sıradan bir oyuncuymuş gibi Alonso'ya sarılan Rafa diil miydi.Alonso da sonuna kadar haklıdır gitmek istemekte.Rafanın insan yönetimi çok kötüydü.İyiki de gitti.Biraz da Interdeki oyuncuları hayata futbola küstürsün :)

Shareef dedi ki...

Ben şahsen giydirmedim ama.. Şurası çok açık değil ama acaba Barry Alonso'nun yerine mi yanına mı alınacaktı ? Hatırlarsanız Sissoko Juve'ye gitmişti ondan ve Keane'den gelen para ile Masch'in bonservisi alınmıştı. Eğer düşünülen Barry, Alonso ve Masch ortasahasıysa biz kesin şampiyon olurduk..

Son olarak Inter'de başarılı olamazsa dediğinden olamaz, eğer olursa da (para da var zaten) heykelini diktirir oraya :D

oğuzhan dedi ki...

Valla Shareef ben de o zamanlar okuduğum haberlerden bu şekil(Alonso'nun yerine Barry alınacak tarzı) yazdım.Yoksa bilemeyiz tabi hangisi doğru hangisi yanlış.
Rafa işi Mourinho'nun halefi olduğundan çok zor.Gene Serie A'yı alır ama Şampiyonlar Liginde çok zorlanır.

Shareef dedi ki...

Evet hep o şekil anladık haberleri ama benim aklımda hep bir soru olarak kalacak bu fakat şu gerçek ki Barry'yi Rafa şampiyonluğun anahtarı olarak görüyordu..

İnter'de bence Cl yi alması daha kolay zaten oturmuş bir defans anlayışı var üstüne bir tek alan savunması eklenecek ki benim bildiğim Rafa ölür de vazgeçmez alan savunmasından :D

fizyoterapist dedi ki...

evet rafa ile alonso arasında bir soğukluk vardı bu su götürmez bir gerçek.evet o zamanlar barry gelecek alonso satılacak deniliyordu.Allahım yaa o günleri anımsadıkça rafayı anıyorum hem de hiç iyi anmıyorum,çünkü çok gereksiz yersiz ve kimsenin kolay kolay anlayamayacağı hamleler yaptı.ama olaya iki yönlü bakacak olursak...alonso kalmak istese kalırdı çünkü;alonso bir yıldızdı,11deki yeri garantiydi,takımda onunla beraber 5 ispanyol daha vardı,tüm takım arkadaşlarıyla diyaloğu iyiydi,sevilen bir oyuncuydu.ve en önemlisi kop tamamen arkasındaydı...bir de rafayla papaz olan diğer ispanyol oyuncumuz riera ya bakalım kıymetli dostlarım.riera ne dedi 'burası çok büyük bir kulüp ve Liverpoolda kalmak istiyorum...!'diye aslan gibi kükredi ve istediğiğini de elde etti..

Shareef dedi ki...

5 ispanyol'un yanısıra en iyi arkadaşı gerrard'dı.. Riera o lafları söylediktten sonra Rafa'ya söylediler böyle böyle diyo diye.. Rafa'da yolu yok gidecek demişti :D