25 Mayıs 2010 Salı

RUHR 2010 CUP









Elendik maalesef 4 puan aldı herkes grupta biz sonuncu olduk :) Bayern ile biz 2 gol, Schalke 3 gol ve Milan 5 gol attı. Hepsi attığı kadar gol yediğinden az gol atan biz sonuncu olduk.

İlk maçta Ayala’nın attığı golle yendikten sonra Schalke’yi ertesi gün Bayern’in karşısına çıktık, takımımız Mc Mahon’ın söylediğine göre (elimizde başka bir kaynak yok maalesef :) ) Oyunu domine etmişiz ama talihsizlik eseri bir gol yemişiz, en genç takım olmamıza rağmen burada ki en iyi takımmışız, ayrıca farklı kültürden farklı takımlarla oynamak bizim gençlere çok iyi gelmiş.

3. maçımız için Milan’la karşılaşacaktık, Milan çok gol yiyip çok atmıştı bizim maça kadar (4-4) maç uzatma dakikalarında Milan’ın attığı gol ile 1-1 berabere bitmiş. Mc Mahon bir daha turnuvanın en iyi takımı biziz demiş. (breaking news: tam bu anda Maxi serbest vuruştan gol yaptı, Arjantin 1-0 Kanada, süper gol oldu. Köşe çizgisine yakınca bir yerden doğrudan kaleye vurdu Maxi :) ) ve eklemiş takımımızın son dakikalar da biraz daha akıllıca oynaması gerekirdi. Bu onlara iyi bir ders olmuştur. Bizim golümüzü Amoo atmış.

3-4 lük maçı için Schalke ve Kaizer Chief oynayacakmış. Final ise Milan ve Dortmund arasında oynanacakmış. (oynanmış olması lazım ama sonuç yazılmamış) GS’li dostlar için FB 1 gol atmış ve hiç puan alamamış. (olsun katılmamız yeter :) )

Hiç yorum yok: