27 Mayıs 2010 Perşembe

LIVERPOOL’DAN HABERLER-102
















  • Amerikan Kazmaları Liverpool için 600M £ istiyormuş, bu sebeple ciddi bir alıcı çıkmamış. Bildiğiniz gibi kulübü bu kazmalar borçlar falan toplanınca 400M £ civarı bir paraya almıştı..

  • Royal Bank of Scotland, Amerikan kazmalarının istediği fiyatı duyunca çüş demiş, yaz döneminde ödenecek en azından 100M £ kredi borcumuz olan banka, bu durumda kulübün satılmayacağından endişeliymiş.

  • Hicks kazması, yıldızları satmayacağız demiş , piyasada çok dezenformasyon olduğundan yakınan kazmamız, Rafa’ya esaslı bir transfer bütçesi verileceğini söylemiş. Kulübün realistik değeri hakkında ise 600-800 M £ arasında olduğu söylemiş. Hırsız bunlar kıymetli Liverpoolseverler, gözlerine, dizlerine dursun o paralar :D

  • Eski kulüp sahibi Moores iyi ki Dubai’lilere satmadım kulübü demiş ve eklemiş birkaç sebepten kararımı kazmalar lehine verdim. Aferin iyisi buysa neden sattın demezler mi adama, sen nasıl Liverpoollusun ?

  • Chris Oldfield ve Robbie Threlfall biten kontratlarından sonra kulüpten ayrılmışlar, oyuncular reserve’den A takıma çıkamadılar. Kendilerine başarılar diliyoruz. Diğer bir reserve oyuncumuz aynı zamanda 3. kalecimiz David Martin daha önce MK Dons ile sözleşme imzalamıştı. Bu arada kalecilerimizden biri olan Bouzanis ile 2012 yılına kadar kontrat imzalanmış. Bence oda bırakılmalıydı bende aldım onu Birmingham’a ama gelişmedi, sattım :D

  • Aurelio’nun da takımdan ayrılacağı resmi sitede açıklandı, Rafa onun ne kadar iyi bir futbolcu ve profesyonel olduğundan bahsetmiş ama çok sakatlanıyordu demiş. Oyuncu kendisine önerilen maç başı sözleşmeyi kabul etmemişti. Nasıl olsa Fb, Gs, Bjk var biri yıllık 3M € dan garanti kontrat teklif eder nasıl olsa..

  • Superleague Formula arabamız Liverpool’da gösteri yapmış, 20,000 liverpool’lu bu gösteriyi izlemiş. Pilotumuz James Walker hedefimiz ilk 3 içinde olup para ödeülünü kazanmak demiş.

4 yorum:

fizyoterapist dedi ki...

-abiciğim peki bu danalar kulübü satamazsa ne olacak?
-borçları kendi ceplerinden mi ödeyecekler?
-borçları ödemek için oyuncu mu satacaklar?
-kulübe banka mı el koyacak?
-bizi ve liverpoolu nasıl bir gelecek bekliyor?
beni bu konuda bilgilendirirseniz çok sevineceğim.affınıza sığınarak soruyorum çünkü kulüp yönetimi hakkında pek bilgim yok.

Shareef dedi ki...

valla kulübü satmazlarsa yeni borç alacaklar heralde, yıldızları satmakta bir alternatif ama öyle yapmayacağız diyorlar aslında gerçekte olabilir çünkü gerrard, torres ve masch ödememiz gereken borcu karşılar ama kazmaların elindeki mal değer kaybeder. Şu an için kulübün kayyuma devredilmesi gibi bir durum da yok ortada. Asıl önemli olan stadın durumu yeni stad yapan Arsenal dünyanın en zengin kulüğpleris sıralamasında 2-3 sıra atladı bizde olduğumuzdan daha büyük olabilmek için muhakkak stad yaptırmamız lazım. aslında durumun vahameti burada

fizyoterapist dedi ki...

hmm durum o kadar da vahim değil yani.peki an field road tarih mi olacak? teşekkür ederim :)

Shareef dedi ki...

Yani şu açıdan vahim, atılım yapamıyoruz.. Açgözlü kazmalar da illa çok para kazanıcaz diyorlar Liverpool bu sebeple çıkmaza girdi