7 Mayıs 2010 Cuma

LIVERPOOL’DAN HABERLER-100













Evet efendim Liverpool’dan verdiğimiz haberlerde dalya diyoruz.. Mutluluğumuz tarife gelmez, gönül isterdi ki çok ve güzel haberler verelim ama olmadı inşallah 2. dalya da güzel haberler veririz.

  • Haberlerlere göre (Rafa’nın Menajeri) Rafa takımda kalacakmış, İtalyan sitelerine yaptığı açıklamada kalcak gibi görünüyor demiş.

  • Chelsea bazı haberlere göre Torres’e 70M teklif edecekmiş bazı haberlere göre Abramovich sık sakatlanan bir oyuncuya o kadar para verilmez demiş. Biz zaten 40M’u bu haline verdik, bu hali 79 maçta 56 gol attı Abromovich usta akıllı ol..

  • Cole için görüşme yapmaya çalışıyormuş takımımız, fakat Chelsea’den ayrılma sebebi Essien kadar almak istemesiymiş oda haftada 120,000 miş.. Bizde buradan bu kadar bizden de isteyebilir aman dikkat diyoruz.

  • Yeni yatırımcıya ihtiyacımız var kervanına Reina’da katılmış, bizi ileriye götürecek Torres gibi oyunculara ihtiyacımız var demiş ve eklemiş bunun için önce yeni yatırımcıya ihtiyaç var..

  • Ayrıca Reina burası hala dünyanın en iyi kulüplerinden biri kontratımı uzattığım için pişman değilim, buradan ayrılmak istemiyorum demiş. Carra boşuna (Gerrard’da dedi) geleceğin kaptanı o demedi..

  • Kıytırık gazetelerden Daily Mail, Liverpool Drenthe, Guti ve Vaart ile anlaşmaya çok yakın demiş.

  • Mc Mahon, Dalla Valle ve Mavinga’dan çok memnunmuş, Mavinga’nın gelecekte ki yeri A takım demiş, Dalla Valle ile ilgili daha geliştirecek çok şeyi var ama harika gelişim gösteriyor demiş ve henüz U18’e de yaşının tuttuğunu belirterek gençliğinden dem vutmuş.

  • Fiorentina Aqua’ya yeşilleniyormuş, adam daha bize alışamadı nereye gidecek, işin iç yüzünde ise 3 yıldır almaya çalışıyormuş Fiorentina onu…

9 yorum:

Man Of The Match dedi ki...

-Guti mi? Drenthe mi? :| 35 yaşına gelmiş Guti'yi ne .ok yere alıcak acaba.Drenthenin Babel den bir farkı yok.Doğru değildir zaten.
-Sence TORRES gider mi dersin?

Shareef dedi ki...

Guti bence lazım olur, kaç yaşında olursa olsun.. Senede maksimum 20 maç oynatırsan (ki sonradan girmeler dahil bu yıl 28 maç oynadı) harika bir transfer olur. Vaart'dan falan iyidir..

Torres'i mecbur etmezlerse gitmez, Liverpool'a yeni geldiğinde A.Madrid'i sadece bu takım için bırakırdım gibisinden bişeyler gevelemişti. Ama para bulamazsa takım sahipleri satmaya cüret edeceklerdir şüphen olmasın..

Pan Monroe dedi ki...

Bence Benitez önce ne oynamak istediğine bir karar vermeli. Her sezon yeni takım kuruyo lan adam. Gerrard bi eski yerine dönse ne de güzel olacak halbuki.

Shareef dedi ki...

Pan Monroe; Sürekli satmak zorunda kalmaktan oluyor o durum zannımca..

Adsız dedi ki...

Bir de Gerard haberleri dolaşıyor Real Madrid yine peşindeymiş hala anlamadılar koparamayacaklarını liverpooldan :)

Pan Monroe dedi ki...

Xabi'den bahsediyorsun, o da var tabi doğru. Ama bence sorun sadece bu değil. Benitez bir İngiliz kulübüne Wenger'in getirdiği esnekliği getirmeye çalışıyor ama bu biraz da çorbaya dönüyor.Wenger ada futbolunda ilk köklü değişiklikleri yapmış adamlardan biridir, oyun ve oyuncu seçimleriyle.. Benitez bunu yapmakla yapmamak arasında gidip geliyor sanki, elbette hepimizden daha iyi biliyordur ama sonuçta bişeylerin ters gittiği açık.

Finnan ve Riise gibi iki tipik ada bekinin yerine ispanyol orjinli adamlar oynuyor orda mesela. Ama Benitez bu takımı ne bir İspanyol ne de bir İngiliz takımı gibi oynatıyor. Yani ne bir serbestlik ne de tam bir organize görüntüsü var Liverpool'un. Aquilani gibi Spaletti projesi bir adamı alıp ondan ilk sezonda adada fazla birşey beklemek zaten yanlış.

bu şartlarda seneye klasik 4-4-2 ye dönmek en hayırlısı gibi görünüyor. Orta sahada Mascherano-Gerrard ikilisi olsun, ilerde de transfer yapmayacaksa Voronin mi Kuyt mı biri eşlik eder artık Torres'e. Zaten Rodriguez ve Riera gibi iki iyi kanat oyuncusu da var. Çok da fazla macera aramasına gerek yok Benitez'in. Ama Gerrard'ın şu forvet arkası oynama mevzusu cidden hiç hoşuma gitmiyor. Orda kötü mü? Değil ama mevkisinde belki dünyada en iyi olan bir oyuncuyu oraya monte etmek pek sağlıklı durmuyor be dostum.

Shareef dedi ki...

Adsız: Gitse sanıyorum 4-5 yıl önce giderdi o zamnlar oda gidicem falan diyordu iyi takım kurulmazsa bu yaşından sonra macera aramaz.

Pan Monroe: Rafa bence son 2 yıldır şunu anladı elinde çok özel futbolcular yoksa Wenger'in yaptığı yapılamaz, dediğin gibi önce buna niyetlendi, ama şimdi sanıyorum ada futbolunun dinamikleri sebebiyle (çift yönlü ortasaha falan gibi) bunun olmayacağını farketti ve karma bir şeye girmeye çalışıyor, kendi sistemi ve bazı kilit noktalarda ingiliz futbolcular ile.. Buda ne yazık ki aslında (geçenlerde yine ondan bahsetti) Barry'nin transferi fiyaskosuyla iki yönden zarar gördü.. Şimdi Rafa elinde ki bu iskelet ve yapacağı/yapabileceği transferler ile bence kesin olarak Gerrard orta sahada oynayacak. Bu biraz da zorunluluk çünkü Aqua hem gereken sertliğe hemde hıza sahip değil, bunun yanında forvet arkası çok yararlı olacağını da gösterdi... Rafa ayrıca hiç bir zaman serbest bırakmayacaktır takımı :D Aqua için daha fazla serbestlik vereceğim demesi bile bence mucize :D

Man Of The Match dedi ki...

ayrıca belirtelim voronin kiralık gitmedi,satıldı.oynaması gibi ihtimal yok yani.Riera Rafa tarafından aforoz edildiği için ondan da birşey beklemek zor ne yazıkki :D

Shareef dedi ki...

kadro çok çok dar yani :D