2 Mayıs 2010 Pazar

LIVERPOOL – CHELSEA MAÇ ÖNCESİ (EPL)
















Sezonun sondan bir önceki maçında Chelsea içinde bizim içinde çok önemli özellikle bizim için bir ikilem mevcut, Chelsea’yi yenersek ManU yendiği takdirde 19. şampiyonluğa doğru yelken açacak ama bizde küçük olan 4. şansımızı devam ettiricez…

İstatistiklere geçersek, Liverpool son 6 maçın 4ünde gol yememiş Chelsea’den, Chelsea’nin en çok kaybettiği stad naçizane bizim stadmış tam 11 kere :) son 6 maçta 22 gol atılmış toplam yani gollü geçer bu maç, iddia oynayan arkadaşlar üst yazsın :) Liverpool Anfield’ta son 5 EPL maçını kaybetmiyor.. Liverpool bütün kategorilerde oynadığı son 10 maçı kaybetmemiş Anfield’ta..

Chelsea deplasmanda alınacak son 21 puanın sadece 10’unu almış, 93 gol atmış Chelsea bu sezon bu 1960/61 sezonundan sonra en çok gol attığı sezonmuş,


SAHA: Anfield


YAYIN: Spormax 15:30


LIVERPOOL: Sakatlarımız aynı, Skrtel, Torres, Aurelio, Insua, Kelly sakat, Ngog belki oynar belki oynamaz, Riera zaten yok.. Bana kalırsa yenilselerde çok üzülmeyeceğim bir maç olduğunu söyleyebilirim, benim için Lig Anfield’ta ki A.Madrid maçıyla bitti. Yarın ki maçtan beklentim, Aqua’nın tutkulu oyununu görebilmek ve yine Ayala, Pacheco’ların sahada olması.. Ve yine başlıyorum “When you walk through a storm”

Muhtemel 11: Reina; Johnson, Carragher, Ayala, Agger; Maxi, Aquilani, Mascherano, Babel; Gerard; Kuyt


CHELSEA: Bosingwa, Essien, Mikel sakat Carvalho şüpheli.. Kalou eğer bu maçı kazanırsak,, her şey bizim elimizde olur.. onun için kazanmaşlıyız falan demiş. İşte bu hırs onları mağlub durumuna düşürür..

Muhtemel 11: Cech; Ferreira, Terry, Alex, A Cole; Lampard, Ballack, Malouda; Kalou, Drogba, Anelka.


HAKEM: Alan Wiley

Hiç yorum yok: