9 Mayıs 2010 Pazar

HULL CITY 0–0 LIVERPOOL MAÇ SONU (EPL)













Rafa’nın bize eziyeti bitti şükür maçı izlemediğimden herhangibi bir yorum yapamayacağım, Pacheco 74 de Robinson’da 87 de oyuna girmiş.. Baskılı oynamışız ama ne çare.. Hepimize hayırlı olsun bu sezon inşallah bu sezon yapıla yanlışlar yapılmaz da ManU bizi geçemez..

HULL CITY : Matt Duke, Andy Dawson, Anthony Gardner, Steven Mouyokolo,Bernard Mendy, Kevin Kilbane (Deiberson Geovanni, 76), George Boateng, Will Atkinson, Tom Cairney, Mark Cullen, Jan Vennegoor of Hesselink (Craig Fagan, 84)


LIVERPOOL: Jose Manuel Reina, Daniel Agger, Sotirios Kyrgiakos, Jamie Carragher, Alberto Aquilani (Daniel Pacheco, 74), Steven Gerrard, Ryan Babel (Jack Robinson, 88), Javier Mascherano, Lucas Leiva, Nabil El Zhar (David N'Gog, 63), Dirk Kuyt

2 yorum:

Man Of The Match dedi ki...

-Ummadık taş baş yardı blackburn :)
-Bundan sonra blogda arada sırada yaptıgın gibi farklı konulara yer vericekmisin.(Sevdiğin oyuncular,tottinin röportajı vb.) ya da Liverpooldan haberler kısmı olacakmı.Yoksa sende ligler gibi ara mı vericeksin?

Shareef dedi ki...

hakikaten, beklemiyodum bende..

bi şekilde Liverpoolla alakalı farklı şeylerde yazacağım planlar arasında var, ayrıca yazılar devam edecek bi aksilik olmazsa bizim için lig zamanından önemli şu önümüzdeoki 3 ay zannımca :D