11 Nisan 2010 Pazar

SPORMAX VE LIVERPOOL
















İçinde yaşadığı halkın eğilimlerinden habersiz ve aslında özünde son derece çapsız adamların bütün dünyanın tamamen değiştiği şu zamanlarda, bu gibi kurumların başında kalacağı süre doğal olarak azalmıştır..

Biz o süre dolana kadar beklicez ve hatırladığımız her an size teşekkür edicez.. Çünkü yetenek, zeka, kültür vb donanımlar bir insanda olmadan da pek tabi böyle bir kurumun başına geçilebileceğini bizlere gösterdiği için..

Teşekkür ederiz Spormax bütün anlamlarını göz ardı etmeden hemde teşekkür ederiz..




4 yorum:

joenisatriani dedi ki...

Evet yaaa. İnternette de linkler kurudu hep. İyicxe bölük pörçük izledim. 22 dakkası manu maçından gitti. ikinci yarı da city yayınlandı resmen. Uzatmayı izledik doya doya 3 dakika o kadar. O kadar boş kanal var lig tv gibi bölseler ya şu maçları :(

Man Of The Match dedi ki...

Bu işin bi kuralı var mıdır acaba? Bence yoktur.
Anlamsız bi şekilde mantık çerçevesinde düşündüğümüzde yeni başlayacak maçı izletmek diğer oynanan maçtada gol oldugunda ona baglanmak daha mantıklı geliyor insana.Ama anlamsızca Manu maçını yayınladılar.Sonra City maçında Manu maçında yaptıklarını yapmadılar oynanan maçı kestiler City maçını yayınladılar.Bu belki doğruydu evet ama aynısını neden L'Pool mçı başlangıcında yapmadılar bilemiyorum.
-Zaten spormax te son senesi EPL nin diye biliyorum.Ntvspor a geri dönüş yapsa Okay Karacan yok belki ama en azından has bir Liverpoollu olan Murat Kosova dan o maçları dinlemeyi çok isterim.Ercan Taner ve Ersin Düzen gibi Liverpool a karşı nereden antipatikliği oldugunu bilmediğim spikerler anlatırsa vay halimize.Saha ntvspor a geçmedi bunları söylemek mantıksız gelebilir tabii.Ama spormax in hakkını yemeyelim.Fox a göre çok daha iyiler.Epl izleyicileri epl maçlarından çok Bez Bebek in bilmem kaçıncı bölümünün bilmem kaçıncı tekrarını izliyorları.TV8 de fikret engin in güzel maç anlatımını avrupa liglerinden zerre kadar anlamayan ömer üründül mahvediyodu.Sopcast desen baglantı sorunları vs oluyor.İnsan kara kara düşünüyor.

winston barian dedi ki...

man utd. maçını vermek zorunda, adamlar şampiyonluğa gidiyorlar biz de yürüsek şampiyonluğa ve bizim maçımızı da lig 6. sının maçı için kesseler pek iyi hissetmezdik. ama neden geçen hafta yaptıkları gibi yapmadılar ben mantıklı bir açıklama bulamadım. tek bulabildiğim açıklama spormax yöneticileri ne lfc. ne city ne de united'ı tutuyorlardır. onlar birminghamlı:)))

Shareef dedi ki...

ya City maçında 1,5 dk kaleci topu aldı vurdu onu izlettiler kardeşim geç o ara madem yok akıl edemediler.. yazıklar olsun