8 Nisan 2010 Perşembe

LIVERPOOL’DAN HABERLER-93




















  • Torres sallamış gene ortaya, demiş ki Alonso, Arbeloa ve Hyypia’nın kaybedilmesi Liverpool’u dağıttı. Geçen sezonu 2. bitirdiğimizde takımı bir arada tutup, bazı takviyelerle şampiyonluğa gitmemiz gerekirken yaz döneminde koşullar bizi bazı oyuncuları elden çıkartmaya itti, Bu takımı dağıttı, mafvetti :) Alonso, Arbeloa ve Hyypia’nın gidişi çok önemliydi. Arbeloa hep yüksek formda oynaması ve esnek oyun yapısıyla bizim için hayati öneme sahipti. Hyypia her maç oynamıyor olabilir ama saha dışında da bizim için çok önemliydi tıpkı Alonso gibi bu tip oyuncular çok nadir bulunur.. Alonso bu takımın motoru gibiydi :) eğer bir arabanın motoru değişirse, onun tekrar aynı şekilde çalışması zaman alır. Bu durum bizi üst sıralardan uzaklaştırdı, psikolojik olarak çökertti ve durdurdu tabi bu durumun değişmesi de zaman alıyor :) Türkiye’de böyle bir açıklama yapılabilir mi kıymetli Lİverpoolseverler FB’de Aykut ne demişti hatırlarsınız hemen kovdu Ali Şen onu :)

  • Torres korkuyorum sonumuz A.Madrid’e benzeyecek demiş.. Kazmaları Jesus Gil’e mi benzetti nedir :)

  • Rafa, Torres’in dediği bir çok şeye katılıyorum, çok haklı bir önceki yıl 86 puan aldık ve bir sonra ki yıl ilerleme kaydedemedik. Yeni oyunculara ihtiyacımız vardı, paraya ihtiyacımız vardı harcayabileceğimiz, yeni bir yatırımcıya ihtiyacımız vardı daha iyi bir yolda ilerleyebilmemiz için demiş. Ayrıca Torres’in yorgunluğundan bahsetmiş ve onu da yatırımcıya bağlamış her nasılsa :) ileriye bir adım atamıyoruz demiş. Benfica maçına da değinmiş elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıcaz demiş. O değilde kıymetli Liverpoolseverler, bu Torres’i Rafa dolduruyor olmasın :) veriyor gazı çocuğa nasılsa dokunulmaz sonra çıkıp çocuk haklı bak gider haa, bana para verin oyuncu alcam diyor :) Şahsen buradan açıklama yapmak istiyorum bende, Rafa’nın arkasındayız, yeni bir yatırımcıya ihtiyacımız var, yoksa yazmam buı bloğu :)

  • Reina, EL elimizde kalan son kupa umudumuz ve bunun için çok önemli bizim için demiş. Bir kupa kazanmak her zaman iyidir, bu sezon yeterince iyi değildik, daha iyi olabilirdi diye sözlerine devam etmiş.

  • Gerrard Reina için, Reina bu yıl bize kanıtladı ki o dünyanın en iyi kalecilerinden biri, burada harika bir geleceği olacak daha, O soyunma odasında harika bir karakter, harika biri bizim için, saha da ve antrenmanlarda fantastik işler yapıyor her zaman pozitif etki ediyor takım arkadaşlarına Onda bir kaptan görebiliyorum bu takım için, bir kaleci için yaşı genç sayılır ve ben gelecekte burada kaptan olacağını görebiliyorum, bunu hak ediyor çünkü.. Torres’te bir röportajında bizim soyunma odasında 3 kişi konuşur her zaman Gerrard, Carra ve Reina demişti.. Fiilen takımın kaptanlarından biri aslında Reina..

  • Maxi Birmingham maçında kaybedilen puan yüzünden üzgünmüş, ama ilk 4 umutları devam ediyormuş ve kalan maçların hepsini kazanacaklarmış.. Allah kabul etsin :)

  • Michel Salgado, Rafa R.Madrid’e gidebilir demiş ve hatırlatmış 2 defa La Liga’yı kazandı Valencia ile ve CL finali oynadı..

  • Bir transfer dedikodusu verelim, Paris FC takımının 15 yaşında ki defans oyuncusu Moussa Kouyate’yi takibe almışız, henüz profesyonel sözleşmesi yokmuş oyuncunun bu da demek oluyor ki CAS mahkemesinde bir dava geliyor bize :) hafta sonu Melwood’da gençlerle antrenmana çıkması bekleniyormuş Dalglish ve Borrel oyuncuyu hemen kapmalıyız diyormuş o kadar iyi yani :)

3 yorum:

mates dedi ki...

Her zaman Rafa'yı savunmuş biri olarak diyebilirim ki Rafa'nın bu sezonki felakette büyük payı var bence. Torres haklı.Alonso'nun satılması ortasahayı çok zayıflattı. Xabi sayesinde Gerrard'sız bile Chelsea ve M.United'i yenmişti bu takım.Geçen sene yedek diye beğenmediğimiz Lucas'ın ayağına bakakaldık. Aquilani kumarı da tutmadı. Arbeloa düz ama istikrarlıydı.Johnson daha yetenekli olmasına rağmen uzun süre sakatlanınca takım dağıldı. Hyppia bir süre daha yedek tutulabilirdi. Milan'da kırkına kadar oynayan futbolcuları görünce, Hyppia da erken gönderildi bana göre.
Bu demektir ki işler iyi giderken rizikoya girmenin anlamı yok.Elde kalacak fazladan 3-5 m euro için hele hiç..

Shareef dedi ki...

Haklısın ama sadece Alonso'da Rafa'nın suçu olabilir Barry'nin peşinde koşmakla.. Hyypia daha fazla oynamak için gitti. Arbeloa ise R.MAdrid sevdası yüzünden.. Ama evet Rafa bugün yaptıuğı bir açıklamada her menajer hata yapabilir bende üzücü hatalar yaptım demiş..

ynwa dedi ki...

barry için xabi'nin kaybedilmesi konusunda rafa'yı hala affedemiyorum. ah rafa ah..