3 Nisan 2010 Cumartesi

LIVERPOOL’DAN HABERLER-91















  • Kuyt, takımın bütün kulvarlarda yarışacak kadar kuvvetli olmadığını söylemiş, carling kupası maçlarının çoğunda oynamak zorunda kaldım diğer oyuncular sakatken diye eklemiş..

  • Riera hafta başında Spartak Moskova’nın teklifini bekletmesinin sebebi olarak Liverpool’u çok sevmesini göstermişti.. Rafa çarpmış hemen tabi, Riera’nın öyle söylediğini görmedim demiş öncelikle sonra başlamış çarpmaya, çok önemli maçlar oynadığımız o günlerde bu şekildeve özellikle doğru olmayan bir açıklama yapması gerçekten bizim için büyük hayalkırıklığıydı.. O aynı zamanda oynamak istediğini söylemiş, bunun yolu bumudur, bizim taraftarımız aptal değildir, ne olduğunu görüyorlar.. Rusya’da transfer sezonu kapanana kadar bakıcaz ne olacak ama takıma dönmesinin herhangibi bir yolu yok.. Rafa kızınca EPL’de 10 Roy Keane gücündedir :)

  • Yarın oynayacağımız Birmingham takımının TD McLeish, Liverpool’un 4. olabilmesi için bir çok maçını kazanması lazım, biz bu umutlarını bitirebiliriz Liverpool’un demiş..

  • Jovanovic’in çalışma izni alması şu durumda biraz zormuş, fakat oynayacağı birkaç maçla bu sorun aşılacakmış.. İnşallah kör topal bi adam aldık onu da kaybetmeyiz :)

  • Mourinho Gerrard için 30M ve Balotelli’yi teklif edecekmiş.. Biz sadece Balotelli’yi kaça alırız acaba.. Rafa onu 2-3 kere aforoz eder ama :) Oynadığı bikaç maçta da yararlı olur…

  • Fiorentina’lı Vargas’ın Menajeri ne Liverpool nede R.Madrid oyuncu ile ilgili benimle temasa geçmedi demiş.. Madrid girdiyse alır onu Kıymetli Liverpoolseverler..

  • Liverpool Rangers’lı Danny Wilson ile ilgileniyormuş, oyuncu 18 yaşında ve bugüne kadar 11 kere A takımı forması giymiş.. Rangers’ta bu ilgiyi doğrulamış.. İnşallah alırlar bizim tandem de Ayala ve Wilson olur : )

Not: Foto Danny Wilson’ın

2 yorum:

flyingdupe dedi ki...

çok ayıp olacak ama, Gerrardı Liverpool dan koparmak , güven,özveri ve tecrübe ister.
ayrıca 30m nedir ya, o paraya 2 tane guiza alınıyor topu topu, Gerrard ın fiyatı 2 guiza mıdır yani :)

Shareef dedi ki...

:D FB kafasıyla bakarsan, Gerrard 2 CR7 parası eder.. Dediğine katılıyorum :D Güven, Özveri, Tecrübe ister:D