18 Nisan 2010 Pazar

LIVERPOOL – WESTHAM UNITED MAÇ ÖNCESİ















Gazozuna maçların sondan 4. sü olan West Ham maçında, takımımız istim üzerinde :) hala 4. lükten vazgeçmedik gibi sersemce laflar duyuluyor Melwood’da..

4. lük şansımız neredeyse kalmamışken ve El’de şampiyon olucaz derken Bir yandan küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya olan West Ham durumu, bir yandan Liverpool’un hali bu maçı da N’gog ile kazanamazsak şahsen benim için sürpriz olmaz..

Bu postun en sevdiğim yeri saçma sapan istatistiklere geçersek.. 121. maça çıkıyoruz WestHam ile, 63 kere biz kazanmışız, 23 kere onlar ve kalan 34 maçda berabere bitmiş..

Liverpool 1963’ten beri yenilmiyor Anfield’ta West Ham’a , ve son 14 maçta sadece 4 gol atabilmiş rakibimiz. Anfield’ta son 9 maçta yenilmiyoruz, muhtemelen bu sezon bitirdiğimiz yer son 5 sezonun en kötü derecesi olacak.. Reina bu sezon 14 kere gol yemeden maç tamamladı bu EPL’de Cech ile birlikte en yüksek sayı, Liverpool ayrıca son 11 lig maçının 9’unu kazanmış, Liverpool’un attığı son 10 golde Torres 6 gol ve 2 asistle katkıda bulunmuş yani Kuyt gol atarsa atar atamazsa 0-0 biter..

West Ham, oynadığı 16 deplasman maçında sadece açılış maçını kazanmış, WestHam bu seon 9 penaltı kazanmış bu kategoride EPL’de başa güreşiyorlar bunlardan sadece 7 sini gole çevirebilmişler ama, Mark Noble 100. EPL maçına çıkacakmış bu maçla, Behrami’de 25. yaşını kutlayacakmış yarın..


SAHA: Anfield


YAYIN: Spormax 22:00


LIVERPOOL: sakatlarımız Insua, Kelly, Skrtel, Aurelio ve Torres bunun yanında Rafa cezalısı Riera’da yok kalanlardan bir takım çıkaracağız ve N’gog’u ileriye koyacağız gibi…

Muhtemel 11: Reina, Johnson, Carra, Soto, Agger, Masch, Gerrard, Maxi, Babel, Aqua, Kuyt


WESTHAM: Tomkins, Boa Morte, Hines kesin yok, Collison, Dyer, Illunga şüpheli, Parker cezalı, bizden daha çok puana ihtiyacı var WestHam’ın bunun göz ardı etmemek gerekir..

Muhtemel 11: Green; Faubert, da Costa, Upson, Spector; Stanislas, Kovac, Noble, Behrami; Ilan, Cole.


HAKEM: Paul Walton

1 yorum:

Man Of The Match dedi ki...

-Bu sakatlıklara rağmen bir umut pachecoyu bence beklemeyin(gerçi rafa nın sağı solu belli olmaz).Kendinizi hazırlayın 5-0 bile önde olsak yine El Zarar denilen salak herifi oynatacaktır.Tabii benim görüşüm bu..
-Ayrıca özellikle ligini 2.yarısında maçları genellikle ptesi oynadıgımız için şanslıyız yoksa spormax yine dönüşümlü verirdi.
-Yanlış hatırlamıyorsam 03-04 ve 04-05 sezonları genellikle maçlar cts 14.45 te olurdu.Son 3-4 sezonda da cts 17.00a geçmişti.Geçen yıl ilk yarıda cts 19.30 da da çok oynadıgımız oldu.Bu yıl da özellikle ligin 2. yarısında pzr ve ptesi oynuyoruz.