8 Nisan 2010 Perşembe

LIVERPOOL – BENFICA MAÇ ÖNCESİ (EL)












Başlangıç cümlelerini yazmakta her zaman çok zorlanmışımdır, şimdi de ne yazayım diye düşünürken başlangıç cümleleri yazmakta zorlandığımı yazayım dedim ve bu postuda böyle savuşturmuş olalım :) dedim kendi kendime..

Maça gelirsek tek kupa alabileceğimiz kulvar bu olduğundan futbolcularımızın maça asılacağını tahmin ediyorum ve hadi müjdeyi de vereyim bu turuda geçeriz :)

Resmi site Liverpool’un Avrupa maçları ile ilgili çeşitli bilgiler vermiş ki bazısı alenen saçma ben oradan bir kaçını buraya taşıcam gerçi ama :) diğerlerine siz bakın çok var çünkü..

Mesela babel Avrupa maçlarında kırmızı kart gören 11. futbolcuymuş, Torres 3 gol daha atarsa Anfield’ta 50 gol atmış olacakmış 47 gole 58 maçta ulaşmış.Liverpool 331 maç oynamış avrupada 176 galibiyet, 66 beraberlik ve 69 mağlubiyet almış. Liverpool 2 gol daha atarsa Anfield’ta bu sezon 50 gol atmış olacak. Masch ve Torres sarı kart cezası alabilir sarı kart görürse, Bir Avrupa sezonunda Liverpool asla 2 den fazla maç kaybetmemiş Anfield’ta, Benfica bizi 2-0 yenmiş Anfield’ta 2005-2006 sezonunda..

SAHA: Anfield


YAYIN: CNN Türk (yayın akışında görünüyor ama bilinmez Doğan grubu )


LIVERPOOL: sakat ve cezalılar ve oynayamayacak olanlar var. Insua ve Babel Uefa tarafından Riera Rafa tarafından cezalı.. Kelly, Skrtel ve Aurelio sakat.. Maxi oynayamıyor. Kalanlardan Rafa bir takım çıkarmaya çalışacak, Insua’nın yokluğu takımımızı etkiler mi bilmiyorum son 3-4 maç zaten çok kötü oynuyordu :) Adamımdır ama gerçek bu..

Muhtemel 11: Reina, Johnson, Soto, Agger, Carra, Masch, Gerrard, Aqua, Kuyt, Benayoun, Torres.


BENFICA: Saviola, Weldon ve Peixoto sakat başka da bir değişiklik yok takımda.. Çirkef oynamaya devam etmelerini bekliyorum ama inşallah hakem izan sahibi biridir de bunlara imkan vermez. Havuza atlar gibi adamlar ilk maçta cezasahamıza atladılar resmen..

Muhtemel 11: Julio Cesar, Luisao, Pereira, avid Luiz, Javi Garcia, Ramires, Aimar, Carlos Martins, Fabio Coentrao, Di Maria, Cardozo


HAKEM: Bjorn KUIPERS

5 yorum:

Man Of The Match dedi ki...

-Şu kadro kıtlığına bakın babel,insua sakat aurelio,skrtel cezalı riera rafa tarafından nası bi kadro çkcak acaba?
-Bence Reina,Masch,Carra,Agger,Johnson,Gerrard,Lucas,Kuyt,Benayoun,Torres,Ngog.Glen i solda oynatıp masch ı sağa çekebilir.Beni düşündüren sonradan girip oyunu kimler değiştirmeye çalışıcak? bu durumda bile pachecoyu oturtup el zhar ı alırsa ne denir siz söyleyin.

Shareef dedi ki...

Sol tarafta Carra oynayacaktır bence senin dediğin de mantıklı tabi ama masch'ı orda öldürmemek lazım hemde Johnson sağda esiyor zaman zaman o lazım olur bize.. Pacheco bence mutlaka oyuna girecektir.

ynwa dedi ki...

bence de masch'ı sağbeke çekip maçı katledebilir rafa. umarım yapmaz.

sol taraf göçmüş vaziyette. insua, aurelio, babel, riera, maxi. hiçbiri mi olmaz yahu. bench inanılmaz zayıf kalacak.

Shareef dedi ki...

Bench bizim çok zayıf zaten ama 2-3 atarız demedi demeyin :D

ynwa dedi ki...

agger solbek, big greek ilk 11'de. umarım carra - soto tandemi ağır kalmaz çok. prens lucas gene yerini almış.

kulübe fecahat. Subs: Cavalieri, Aquilani, Ngog, Degen, El Zhar, Ayala, Pacheco.