20 Nisan 2010 Salı

LIVERPOOL 3-0 WESTHAM MAÇ SONU (EPL)













Bu maçın yedekleri Degen, Masch, Babel, Aqua, Cavelleri, El Zhar ve Ayala.. Rafa ilk değişikliği 72. dk da yaptı ve durum 3-0 dı. Yaptığı değişiklikler ise Son haftalarda bas bas ben yorgunum diye bağıran Masch, Sözleşmesinin son senesinde olan ve kulüp tarafından kendisine bir sözleşme önerilmeyen Degen ve tekrar satış listesinde denilen Babel.. Kulübede ise artık EPL’ye adapte olmasını beklediğimiz Aqua ki oynamadan nasıl adapte olunacak ve İspanya’da gelecekte ki en iyi defans oyuncularından biri olacak denilen “Commanding Center Back” Ayala var maç 3-0 yapılan değişikliklere bak.. 2. kısma gecersek hafta içi İspanya ümit takımında olan Pacheco’da problem yoksa neden yedekler arasında değil, bu çocuk bu maçlarda ilk 11 başlaması gerekirken.. Ayrıca 4-5 maçtır Reserve maçlara çıkan ve goller atan Dalla Valle neden N’gog’un yedeği olarak en azından kadroda yok, Sol tarafta sıkıntımız varken Bruna neden 18 kişilik kadroya alınmaz.. Rafa ne bekliyor bu sezondan hala ? El Zhar’dan ne bekliyor peki ?

Maçla ilgili, kör dövüşü şeklinde devam eden maçta ofsaytmı değil mi bilinmez bir golle öne geçince maçta hakimiyetimize geçti, özellikle anlatanlarında sürekli dediği gibi Westham’ın yerleşme problemleri sebebiyle zaten farkı açacağımız gözükmüştü ileride 12M pound’umuz olsa veripte alacağımızın Cole’un kifayetsiz oyunu ile Westham yazık sıfıra bağlamıştı zaten..

N’gog gol atmasına rağmen her pozisyonda ezildi yine –yalnız ilkyarı da cezasahası içinde yapılan müdahale bence penaltıydı- Benayoun çalıştı birkaç haftadır iyi gidiyor zaten.. Lucas gene kimsenin görmediği işler yaptı :), Kuyt kazanınca Liverpool hep en parlak adamlardan,, kaybedince çalıştığıyla kalıyor.. Bize bu yılın kazancı Gerrard’ın tekrar ortasahaya dönmesi olsun ve seneye de forvetin arkasında ki 3lü değişerek oynasın diyerek tüm Liverpoolseverlere her şey gönlünüzce olsun diyorum :)


LIVERPOOL: Jose Manuel Reina, Glen Johnson, Daniel Agger, Sotirios Kyrgiakos, Jamie Carragher, Steven Gerrard (Javier Mascherano, 72), Yossi Benayoun (Philipp Degen, 78), Maximiliano Maxi Rodriguez, Lucas Leiva, Dirk Kuyt, David N'Gog (Ryan Babel, 81)

Goller: Benayoun 19, N’gog 29, Soto 59


WESTHAM: Robert Green, Matthew Upson, Jonathan Spector (Fabio Daprela, 80), Manuel Da Costa, Radoslav Kovac, Mark Noble,Julien Faubert, Valon Behrami, Junior Stanislas Luis Guillermo Franco, 46), Araujo Dall'lgna Ilan, Carlton Cole (Benni McCarthy, 72)

1 yorum:

Man Of The Match dedi ki...

-Dediğin gibi zaten 4 hafta kalmış al aqua yı oynasın ya dimi.Ne biliyim zaten maç garanti 3-0 olmuş dk 80 al ayalayı mesela çıkar carra yı nolcak sanki.
-Madrid maçından ben açıkçası çok umutlu değilim.Solda agger oynar büyük ihtimalde hüxum çok zayıf riera,torres ve maxi yok babel in cezası bitti mi?