3 Nisan 2010 Cumartesi

BIRMINGHAM – LIVERPOOL MAÇ ÖNCESİ (EPL)














Maçtan önce el Zhar’la ilgili bir haber vereyim.. St.Etienne’den bedelsiz aldığımız El Zhar için Fifa’ya başvurmuş.. Sonuç adam yüzünden 160,000 pound ödeyeceğiz yetiştirme bedeli olarak.. El Zhar’ın takıma bu kadar katıkısı oldu mu ki.. Bence o paraya karşılık verelim bu adamı :)

Maça gelirsek, moralimi bozdu bu haber gerçi :) Birmingham 9. sırada bir arada daha yüksekteydi bildiğiniz gibi ve hatta McLeish Liverpool’a geliyor sesleri çınlıyordu.. Büyük takım böyle kıymetli Liverpoolseverler kötü sezonu bile 4-5 olur.. Bakmayın McLeish, Moyes büyük hoca diyenlere..

Geyiği bırakalım bir kenara da, maça geçersek takımımız Birmingham’ı son 7 Lig maçında yenemiyor bunlardan 5 i berabere bitmiş. Birmingham 12 maçtır kendi sahasında da yenilmiyor.. Bunun yanında son 4 lig maçını kazanamıyorlar, son 12 maçta sadece 3 maç kazanabilmişler, ayrıca son 12 maçta sadece wigan maçında gol yememişler yani gol atabiliriz ama kazanamayız :) McFadden 200. kariyer maçına çıkıyor :) bu ne ya bizde 500 ler 600ler var :) Birmingham top kapma konusunda EPL’nin en kötü takımı girişimlerinin %70 i başarılı oluyormuş sadece

6 maçtır deplasmanda kazanamıyoruz, bir maç daha kazanamazsak 2006 yılında 7 maçlık seriyi egale edicez, son 7 maçta 3 mağlubiyet aldık, ondan önce 16 maçta 3 mağlubiyet almıştık, ilk 9 içerisinde deplasmanda 16 maçta 14 puan alarak bu kategoride en kötü takım olmuşuz, son 3 maçta Torres 5 gol attı.. Masch top kapma konusunda şu ara EPL’de bir numara, Liverpool bu sezon yedek kulübesinde 26 farklı futbolcu bulunmuş…

SAHA: St Andrew’s


YAYIN: Spormax – 17:00 - 4 Nisan


BIRMINGHAM: Carsley, O’Connor ve Murphy sakat oyuncuları cezalı oyuncuları yok. McLeish yenebileceklerini söylüyor ama ben tahmin etmiyorum, Kevin Philips gol atarsa 250. kariyer golü olacak..

Muhtemel 11: Hart; Carr, R Johnson, Dann, Ridgewell; Gardner, Ferguson, Bowyer; Fahey, Jerome, McFadden.


LIVERPOOL: Aqua, Kelly, Skrtel ve Aurelio sakat, Aqua sezonu bile kaçırmış olabilirmiş.. Riera cezalı biliyosunuz, Rafa takıma dönmesinin hiçbir yolu yok demiş.. Rafa bu maç için ayrıca kazanacağımıza inancım tam demiş..

Muhtemel 11: Reina; Johnson, Carragher, Agger, Insua; Maxi, Mascherano, Gerrard, Lucas; Kuyt, Torres


HAKEM: Martin Atkinson

1 yorum:

winston barian dedi ki...

spormax ne alaka 18 00 a everton west ham maçı sıkıştırmış. bence kazmalardan önce bu aptalca dönüşümlü maç uygulamasına karşı gelmeliyiz. en son man. utd a hücum ederken arada man city-fulham maçına bağlanıyorduk. tamam epl bir numaralı lig de bu işin siklet farkı taraftar potansiyeli hiç mi göz önüne alınmaz yarın çekeceğimiz ızdırabı düşünün. sopcast linkleri kenarda dursun.