21 Mart 2010 Pazar

M.UNITED – LIVERPOOL MAÇ ÖNCESİ (EPL)















İşte maç gelip çattı, yenmemiz lazım çünkü Spurs kazanıyor, yenmemiz lazım çünkü şampiyonlukta bizi geçecekler :)

Kağıt üstünde ManU favori bu kesin, Fergie takımın başına geçtiği 1986 yılından beri oynanan maçlarda ManU 20 kere kazanmış, 16 kere kaybetmiş ve 11 kere demaçlarda beraberlik olmuş, mart ayında 2 kere oynamışız 2008 de 3-0 yenilip geçen yıl 4-1 yenmişiz, Rooney bize karşı 14 maçta sadece 1 gol atabilmiş. ManU son 7 lig maçında 26 gol atabilmiş :)…

Bizde kağıdın bize ait olan kısmına bişeyler doldurmuşuz tabi ki, golcümüz Torres geçen hafta oynadığı maçlarda 4 gol attı, son 3 maçın 2 sini kaybettik, son 5 deplasman maçını kazanamadık :), 16 Ocaktan beri deplasmanda gol atamadık, son 3 EPL maçını bize karşı kaybetti ManU, 2000-2002 yılları arasında arka arkaya 4 maçı kazanan takımımız, ManU’yu arka arkaya 4 kez yenen tek takım, Torres’in yarın doğum günü :), Son 32 maçta Vidic oyundan atıldı..

SAHA: Old Trafford


ManU: Hargreaves reserve maçlarında oynayarak takıma dönmeye çalışıyor, Giggs 4 haftadan sonra takıma dönüyor, Anderson ,Brown, De Laet, O'Shea, Owen sakat oynamayacak Evans ve Rafael’in durumları yarın belli olacakmış. Geniş kadro derken bunu diyoruz 7-10 futbolcu yok ama kaç Milyonluk oyuncular var hala :)

Muhtemel 11: Van der Sar; Neville, Ferdinand, Vidic, Evra; Valencia, Carrick, Scholes, Nani; Berbatov, Rooney


LIVERPOOL: Sakat olan oyuncularımız Skrtel ve Aurelio, cezalı oyuncumuz Riera :) kulüp resmi olarak cezalandırdı. Aqua’nın oynayıp oynamayacağı yarın belli olacak. Takımımızın son 2 maçtaki oyunu bizi ümitlendirse de..

Muhtemel 11: Reina; Johnson, Carragher, Agger, Insua; Maxi, Lucas, Mascherano, Babel; Gerrard, Torres.


HAKEM: Howard Webb

Not: Resim büyür isterseniz..


2 yorum:

Man Of The Match dedi ki...

ManU son 7 lig maçında 26 gol atabilmiş :)… :D:D
-Vidic son 2 maçta kırmızı yiyince insan bir kez daha yermi diye düşünüyor.Ona kırmızıları Alonso ve Gerrard yedirtmişti.Bugün Lucas'tan bekliyorum.
-En büyük koz tabiki El Zarar olucaktır.Ondan gol ya da goller bekliyorum:D.Çocuğun boyunu wiki de uzatmışlar 171 cm olmuş kendi uzatıyor bence:) Yedek kulübesinde bile görmeye tahammül edemiyorum.Pongolle veLe Tallec neyse de.

Shareef dedi ki...

bu maçta da Vidic in kırmızısı var :D hele şöyle ilk 20 dk bir sarı yerse ..