15 Mart 2010 Pazartesi

LIVERPOOL SATILIYOR MU ?













Kıymetli Liverpoolseverler, bugün ada basının da çıkan haberlere göre Liverpool’a Rhone group tarafından bir teklif yapılmış.

Kendini “dünyanın önde gelen orta ölçekli özel yatırım şirketi “ diye tanıtan firma 1996 yılında yatırımcılar Robert Agostinelli ve Steven Langman tarafından kurulmuş. Şirketin şifre ile girilen bir internet adresi de var . Şirket ofisleri Londra, New York ve Paris’te faaliyet gösteriyor.

Söylentiler 1/3 ü için 100M Pound, %40 ı için 100M Pound ve BBC gibi saygın kuruluşlarında arasında bulunduğu siteler tarafından dillendirilen 118,5M Pound %40 ı için şeklinde sezon sonuna kadar 100M Pound borç ödemesi olduğundan bizim kazmalar bunu kabul eder sanıyorum . Ayrıca Rhone Group Gerrard ve Torres’in satılmamasını da şart olarak masaya getirmiş.

Kazma patronlar hala teklifi görüşüyormuş, eğer kabul edilirse bu teklif, yönetim yeni yatırımcıya geçecek tabi.

Bu satışla ilgili beni düşündüren tek şey eğer olursa yeni yatırımcılarda ABD’den olacak, futbolu bilmeyen adamlar bunlar sonuçta. İyi tarafı ise bunlar yatırımcı daha iyi bir teklif gelirse satarlar hemen ve Liverpool’un bu hallerde olması onların parasına zarar vereceğinden takıma biraz para harcarlar sanıyorum.

Hiç yorum yok: