26 Mart 2010 Cuma

LIVERPOOL RESERVE TAKIMI..














Perşembe akşamı Reserve takımımız Wigan ile 1-1 berabere kalınca, Mc Mahon basmış fırçayı, 15 maçtır yenilmememiz güzel ama maç beni hayal kırıklığına uğrattı diye :) Adam haklı siz süper gençler olabilirsiniz ama Wigan’ı nasıl yenemiyorsunuz :)

Bende bir bakayım nasıl olmuş durum dedim, efendim en son 27 Ağustos 2009 da Blackburn’e deplasmanda 3-2 yenilmiş takımımız, akabinde oynadığı 15 maçta ki içerisinde 2 şer ManU ve M.City maçı olmasına rağmen bu çocuklar yüzlerinin akı ile çıkmış..

Pazartesi günü Bolton ile karşılaşacak olan takımımız şu anda Kuzey Rezerv Liginde 3. Sırada 1. ManU’nun 7 puan ve 4 maç arkasında, 2. M.City’nin ise 5 maç ve 5 puan arkasında yer alıyor. 4 maçın hepsini kazanırsak 5 puan farkla öne geçebilme durumumuz var..

Son dönemde Dalle Valle, Amoo, Irwin gibi oyuncular U18’den takıma katıldılar, bunun yanında reserve takımla oynayan, Spearing (kaptanımız), Darby, Threfall, Eccleston gibi oyuncular kiraya verildi , Butchmann Fulham’a satıldı bunun üzerine sakatlıklar gelince defansın göbeğinde Ayala’nın yanında Palsson oynamak zorunda kaldı ve gerçekten çok iyi oynadı.

Takım için güzel haberler ise Saric ve Duran uzun bir aradan sonra (Duran özellikle 15 ay) sakatlıktan dönerek takıma katıldı. Duran son 3 maçta söylenene göre gerçekten çok iyi maçlar çıkarıyormuş ki zaten 3 maçtır oynuyor :) Ayrıca belirtmek isterim ki adamım olan bir diğer oyuncumuz Dalle Valle 3 maçtır oynadığı Reserve takımla yanılmıyorsam 3 gol attı. Son Wigan maçında, son dakikalarda bir kafa vuruşu ise direkten dönmüş.

Bunun yanı sıra özellikle bu sezon akademiye katılan birbirinden yetenekli futbolcular ile sanıyorum bu sistem bozulmazsa (Yani Rafa kalırsa :) ) birkaç yıla kadar güzel futbolcular izleyebileceğiz. Örnek verelim derseniz, QPR’dan alınan Sterling, Southend Und.’tan alınan Ngoo, İzlanda’dan gelen Emilsson, Benfica’dan alınan Tony Silva derim..

Hiç yorum yok: